AEX: is de daling voorbij?

Eindelijk eens een dag met een groen slot. De Amsterdamse beursgraadmeter eindigde de handelsdag met een plas van 0,6%  op 290,54. Is dit de opmaat voor een periode van stijgende koersen? De Europese beurzen trokken zich vooral op aan Wall Street die op een flinke winst staat. De toonaangevende S&P 500 noteert een winst van 1,24% op 1311,45 omstreeks 18:37 uur.

Duidelijk was dat de beurzen te sterk gedaald waren in de afgelopen dagen. In dat kader kan deze opleving gezien worden, dus als een countertrend. Vooralsnog is dit dus een voorlopig herstel. Belangrijk is dat AEX de 291,50 punten uitneemt. Dat niveau geldt als een belangrijke weerstand. Aan de onderzijde vinden we steun op 2XX,60 punten. We kunnen van dit herstel profiteren. Onze leden zijn op de hoogte gesteld. U kunt ook mee, door u aan te melden. Zie hieronder.

CritiTrader

Onze resultaten met CritiTrader, onze service voor traders, zijn in een hogere versnelling geraakt. Hieronder een tabel met de trades van mei.

CT mei 2012
CT mei 2012

De winst voor dit jaar bedraagt € 2.897 oftewel een rendement van 29%. (Klik hier voor een gedetailleerd overzicht)

Aanmelden

Onze leden zijn te spreken over onze service. Zie: https://www.dekritischebelegger.nl/forum/trading/ervaringen-met-crititrader

Wilt u de signalen ontvangen en niets missen? Neem geheel vrijblijvend een proefabonnement. Schrijf u in dan via deze link:  https://www.dekritischebelegger.nl/abonnementen/crititrader/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.