Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Adempauze voor het weekend ?

De DAX houdt het momentum hoog. Ter herinnering: het herstel van de “dubbele gemiddelden” – dat wil zeggen, de combinatie van de 200-dagenlijn (op 12.070 punten) en het equivalent van de afgelopen 200 weken (huidige op 12.244 punten) – vertegenwoordigt een essentiële katalysator voor de opwaartse dynamiek. Het wordt weerspiegeld in de opwaartse kloof (12.330 tot 12.399 punten).

Tegelijkertijd konden de Duitse normwaarden de negatieve tegenhanger vanaf eind oktober sluiten. Naast de genoemde opwaartse kloof zorgt een nieuw MACD-koopsignaal voor extra rugwind. De volgende doelstelling vloeit nu voort uit de combinatie van de 61,8% correctie van de hele bearmarkt sinds begin september (11.692 punten) en het voortschrijdend gemiddelde van de 50 dagen (momenteel op 12.743 punten).

Maar de huidige grafiek biedt ook belangrijke ondersteuning vanuit een risicoperspectief. Op deze manier kunnen traders met een korte termijn oriëntatie de stop loss voor bestaande long posities aanpassen aan het niveau van het koersverschil van gisteren. Door de strategische lens bekeken, blijven de dubbele gemiddelden echter de beslissende steun bepalen.

DAX 6 november 2020
DAX 6 november 2020, bron: HSBC

Geld verdienen in elke markt
Terwijl de meeste portefeuilles onder water staan boeken wij dit jaar een rendement van 82%. Hoe dat kan, kunt u lezen in onze brochure. Vraag het hier gratis aan.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *