Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

9750 euro winst in twee maanden!

De huidige markt is zeer volatiel. Bewegingen van honderden punten per dag zijn normaal geworden op de Duitse beursgraadmeter. Er kan veel winst gemaakt worden maar ook veel verlies. Veel particulieren ontberen de kennis en tijd om de hele dag met de beurs bezig te zijn. Consistentie loont, blijkt uit een onderzoek dat recent gepubliceerd is door de Employee Benefit Research Institute (EBRI) en de Investment Company Institute (ICI), getiteld: “What Does Consistent Participation in 401(k) Plans Generate? Changes in 401(k) Account Balances, 2007-2012.

Ondanks de beursdaling in 2008 groeide het pensioenvermogen van deelnemers die bleven beleggen gemiddeld met 6,8% per jaar. Het gemiddelde vermogen van de grotere groep daalde echter gemiddeld met 0,5%. Voor particulieren is het moeilijk om met de wilde bewegingen om te gaan. Het beste is volgens bepaalde vaste regels te handelen waarbij emoties worden uitgeschakeld.

Wij zijn onlangs een met een nieuw systeem gestart op de DAX: DaxTrader Korte Termijn, bedoeld voor handelaren die in willen spelen op korte termijn bewegingen van de Duitse beursgraadmeter. Het blijkt dat het ons bepaald geen windeieren heeft gelegd. Zie onderstaande tabel en grafiek:

DaxTrader Korte termijn juli en augustus
DaxTrader Korte termijn juli en augustus

Kortom in nauwelijks twee maanden tijd heeft dit systeem maar liefst een winst van  € 9.759 gegenereerd. Dit met een startkapitaal van slechts 7.000 euro. Dit betekent een rendement van ruim 139%!.

DaxTrader Korte termijn juli en augustus grafiek
DaxTrader Korte termijn juli en augustus grafiek

AutoTraden

Wij kunnen ons voorstellen dat u niet de hele dag de tijd heeft om de signalen te volgen. Daarom hebben wij na hard werken autotrading ingesteld. Die start per 1 oktober. Autotrading, soms ook wel het nieuwe beleggen ofwel beleggen 2.0 genoemd, is een vorm van beleggen waarbij de trades worden uitgevoerd door een computer. Het is een vorm van beleggen waar u zelf geen omkijken meer naar heeft. De signalen worden gezonden naar uw computer en middels een stukje software worden deze automatisch uitgevoerd. In plaats van verzending van de signalen naar uw mobieltje komt nog daarbij de verzending van het signaal naar uw computer.

Seminar

We hebben een uitgebreide brochure samengesteld: KLIK HIER om te downloaden of te lezen.

Ik kan me voorstellen dat u nog veel vragen heeft.  Wij houden op dinsdag 15 september een seminar over autotraden. Daarbij zullen wij ook de werking van ons grondsysteem uitleggen. Via de onderstaande contactformulier kunt u zich aanmelden. Deelname kost 30 euro inclusief BTW ter dekking van de kosten.

Programma:

18:30 Inloop
19:00 -19:30 Introductie/ gebruik CFD’s
19:30-20:00 Satilmis over systeem/traden
20:00-21:00 AutoTraden
21:00 -21:30 Vragen
21:30-22:00 uur Afsluiting/borrel

Plaats

Van der Valk Hotel in Hoorn. Makkelijk te bereiken per auto en parkeren is gratis. Zie https://www.hotelhoorn.com/contact#route .Gratis koffie en thee.

Een verwijzing voor de titelfoto gemaakt door Leland Francisco: https://flic.kr/p/7s247r

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *