Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

920 punten winst op DAX

Wij publiceren op ons forum de resultaten van DAX Korte Termijn Signalen.  Vandaag heeft het handelssysteem de shortpositie gesloten. Het resultaat was een winst van 195 punten. Daarmee komt het totale resultaat uit op 920 punten sinds 29 juni. Mogelijk is het einde van de correctie in zicht. Hieronder de tabel:

DaxTrader Korte Termijn
DaxTrader Korte Termijn

Werking systeem

Wij werken met een ingebouwde stoploss mechanisme die ons beschermt voor grote verliezen. Deze heeft zijn nut bewezen want u ziet in de bovenstaande tabel dat de verliezen beperkt zijn gebleven. We spelen in op zowel stijgende- als dalende koersen. Het systeem is een combinatie van trendvolgende signalen als contratrend tendensen. Dat is uniek omdat de meeste systemen alleen maar rekening houden met één of het ander. Wij hebben deze dichotomie in het systeem verwerkt. Daardoor zal het nooit te lang in een verliespositie blijven zitten  zodat de verliezen beperkt worden.

Het systeem berekent steeds de kans op winst en verlies en bepaalt of het een signaal afgeeft. Het pakt alleen de trades die de moeite waard zijn. Het systeem is uniek en niet op internet te verkrijgen.

Doel

Wilt u ook winstgevend beleggen zonder grote risico’s maar met een prima resultaat. Dan is DaxTrader Korte Termijn wat voor u. Er is een startkapitaal nodig van € 7.000. Het doel is een rendement van 250% per jaar te halen.

Uitgebreide brochure

Wij hebben een brochure samengesteld die u kunt downloaden: KLIK HIER

Een verwijzing voor de titelfoto van Will Palmer: https://flic.kr/p/zseBS

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *