Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

20% stijging beurs is normaal

Een stijging van 20% van de aandelenbeurs komt veel voor in ‘bear markten’ en is doorgaans geen bodemsignaal. Dat schrijft Will Meade, voormalig werkzaam bij zakenbank Goldman Sachs. De afgelopen tijd zijn aandelenmarkten fors hersteld op hoop dat er spoedig een vaccin komt.

Bron: Will Meade

De toonaangevende beursgraadmeter S&P 500 won vorige week 12 procent, de sterkste stijging in één week sinds 1974. De Duitse beursindex DAX klom van 7966 tot 10.817 punten, een stijging van maar liefst 36%. Vandaag kwam daar duidelijk de klad in.

De versoepeling van de coronamaatregelen is niet zo snel als sommige investeerders hadden gehoopt. Sommigen van hen gaan meteen afrekenen en nemen afscheid van de markt. Bovenal is er de vraag: wat is de volgende stap? Naast de onzekerheid over de verdere omvang van de crisis, maken sommige investeerders nu winst na de recente forse stijging.

Bent u het beu om de hele dag naar de koersen te staren? Leveren uw beleggingen weinig op? Dan is Automatisch Beleggen mogelijk wat voor u. Op die manier kunt u meeliften op het succes van ons systeem terwijl u van uw vrije tijd geniet. Vraag de gratis brochure aan. KLIK HIER.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *