Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

U zult mij vervloeken

Wilt u ook beter traden/beleggen en waren de bijeenkomsten van anderen voor u teleurstellend? Dan raad ik u aan om met ons in contact te komen. Wij bieden een persoonlijke begeleiding aan zodat we op maat kunnen inspelen op uw behoeften.

Er zijn veel mensen die een goede trader worden worden. Het zou mooi zijn als u winst maakt en de markt verslaat. Dit is echter geen gemakkelijke opgave omdat bij traden nogal wat aspecten komt kijken. Wij spreken beleggers die ons vertellen dat ze veel geld hebben geïnvesteerd in systemen, strategieën en cursussen. Daarnaast hebben zij vaak ontelbare uren voor hun handelsschermen doorgebracht om de charts te bestuderen…en toch hebben veel traders nog steeds moeite om te kunnen leven met hun trading activiteiten.

Om die reden hebben bij besloten om onze methode te delen met particuliere beleggers. Hierbij doen wij een werkwijze uit de doeken waarbij u versteld zult staan van de eenvoud en maar tegelijkertijd van de kracht. Het zal u verbazing wekken en u zult uw ogen niet kunnen geloven. U zult mij vervloeken !

Ik zal u een methode laten zien die objectief is en die doorgaans door anderen wordt verzwegen, met andere woorden: een andere kijk op traden/beleggen.

Deze persoonlijke coaching en cursus duurt minstens drie uur en is voor iedereen geschikt. De methode die ik, Satilmis Ersintepe, ga uitleggen is objectief in tegenstelling tot andere methoden.

Ik geef de cursus individueel, er is dus maximale 1 op 1 aandacht. Aan de hand van grafieken laat ik precies zien wat mijn werkwijze is en waarom ik besluit tot koop of verkoop van financiële instrumenten.

Onderwerpen

-Wat is traden/beleggen
–Waarom indicatoren niet werken
-Wat zijn koersen en waardoor worden ze bepaald
– Het sociaal/ Psychologisch gedrag op de markten
-Het maken van een tradingplan
-Het herkennen van patronen

Ervaringen

Ik heb deze workshop in het verleden gegeven. Hieronder een reactie van een deelnemer:

“Gistermiddag (18 oktober) een presentatie gehad van Satilmis. Was voor mij een geweldige eye opener. Wat mij betreft een aanrader voor iedereen die meer kennis op wil doen van traden. Satilmis liet me op heel eenvoudige wijze zien hoe je kan traden op dagbasis. Ik heb direct mijn grafieken waarmee ik thans werk wel opgeslagen, maar een nieuw tabblad geopend en hier de wijze van traden geopend.

Ben deze nu aan het verfijnen en ga er van uit dit in de lengte van jaren te gebruiken en uit te breiden naar mijn wensen. Thks Satilmis. BTW voor de kosten hoef je niet te laten deze waren het dubbel en dwars waard voor mij.”

Kosten

Wij bieden deze persoonlijke cursus aan voor € 499,– (exclusief 21% BTW).

Informatie

U kunt ons bellen: + 31 (0) 6 337 335 68 of whatsappen. of ons e-mailen voor meer informatie. Wij bieden deze cursus gratis aan als u gaat deelnemen aan ons valutatradingsysteem.

Aanmelden

Vul uw gegevens in en wij nemen dan contact met u op .

Op dit artikel is onze Privacyverklaring van toepassing KLIK HIER

Dit bericht delen
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.