Trading update

Ten aanzien van de korte termijn-beleggers wil ik vandaag de uitstaande posities beschermen door het stoplossbeheer onder de loupe te houden.

We naderen namelijk een interessante fase daar medio juli (optie-expiraties?) een belangrijk tijdsevenwicht laat zien. Omdat het nog onduidelijk is of dit een bodem of top gaat worden dienen posities actiever gemanaged te worden. Opgebouwde winsten mogen we nooit teruggeven is het motto of dient altijd het motto te zijn.

Kortweg komt het er op neer dat een bullish vervolgscenario vanaf volgende week kan starten. Het andere en op dit moment nog meer waarschijnlijke scenario is dat we eind volgende week opnieuw het einde van een herstel opwaarts mogen verwachten die vandaag of morgen begint. Hoe dan ook, het is nodig de uitstaande posities te managen, want de korte termijn- onzekerheid neemt toe.

Bundfuture: Koersdoel 123, high gisteren 122.49, advies positie sluiten.

AEX Short: Koersdoel 250, low gisteren 243.50, advies positie sluiten.

Arcelor Mittal: Koersdoel 21, low gisteren 20.86, advies positie sluiten.

AKZO; positie handhaven, stoploss 34, koersdoel 27 ~ 16.

Ondergetekende heeft een positie in Akzo en in een renteproduct. De redactie heeft geen positie in de genoemde effecten. Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing.

Gratis e-mail alert

Om op de hoogte te blijven van wijzigingen in deze tips, zoals wijzigingen stoploss of winstnemingen, raden we u aan gebruik te maken van het gratis e-mail- alert, waarvoor u zich kunt aanmelden. Klik hier

Cees de Vries, technisch analist en vermogensbeheerder
c.devries@dekritischebelegger.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.