Strategie ongewijzigd

Hoewel het niet de bedoeling is op elke reactie direct publiekelijk te reageren zal ik dat vandaag wel doen.

Het is de bedoeling dat ik elk weekeinde een column verzorg al dan niet gepaard gaande met een trade. De stoploss en koersdoel zijn harde ijkpunten tenzij ik tussentijds middels een column wijzigingen aanbreng. Voor meer (betaalde) adviezen dient u kontakt op te nemen met mij.

Op de vraag; En nu? Ik zie geen aanleiding de strategie te wijzigen en de stoploss is ook niet geraakt. De stoploss was niet voor niets relatief ver verwijderd van de entry. Daarnaast had de trade een duidelijk speculatief karakter, waarmee bedoeld dat de inleg niet groot mag zijn. Vandaag en morgen zal echter duidelijk worden in hoeverre de low vandaag op 247.25 van de future steun biedt. Gann en ik hebben er goede hoop op, maar dat het fragiel is, mag duidelijk zijn De stoploss wijzig ik nu naar 247.25.

Arcelor is inderdaad uitgestopt, de volatiliteit neemt extreme vormen aan op intradagbasis.

Verder verwijs ik naar het artikel van zaterdag jl. betreffende koersdoel.

trading_tips_11_02_09

Om op de hoogte te blijven van wijzigingen in deze tips, zoals wijzigingen stoploss of winstnemingen, raden we u aan gebruik te maken van het gratis e-mail- alert, waarvoor u zich kunt aanmelden met het formulier onderaan.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste berichten en opinies van De Kritische Belegger?

Abonneer u dan op onze gratis e-mail alert service. KLIK HIER
Ondergetekende heeft geen positie in de AEX call-spread. De redactie heeft geen posities in de genoemde effect(en). Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing.

Cees de Vries, technisch analist en vermogensadviseur
c.devries@dekritischebelegger.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.