Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Goud en zilver blinken weer

Vorig jaar werden goud en zilver afgeschreven als belegging. Zij zouden een enorme val maken. Voor mij is dat een signaal dat er kansen zijn in deze edelmetalen. Inmiddels zit de goud-en-zilverprijs in de lift. Op 12 januari 2014 schreef ik: “Op lange termijn is de opgaande trend intact. Een belangrijk niveau voor dit jaar is $1306. Wordt deze grens aantikt dan verwacht ik een verdere opmars. Op weekbasis is de trend nog dalend maar op dagbasis heeft goud een koopsignaal gegeven. Ik verwacht een opleving naar $1300.”

Inmiddels is goud boven de $1300 per ounce gekomen en op weg naar naar $1430, wat mijn koersdoel is.

Wij hebben met CritiTrader een long positie in goud genomen op $1318,55 op 21 februari jongstleden. Het gaat om 100 stuks Goud CT BEST Speeder Long 1280.1479.
ISIN-code: DE000CF50QM6

Het koersdoel is $1430 en de stoploss is inmiddels aangetrokken tot $1337. De goudprijs noteert momenteel om 16:43 uur $1380

Zilver

Ook de zilverprijs zit in de lift. Ik verwacht een verdere opmars naar $25,50 toe. Wij hebben vanochtend een positie ingenomen op zilver.  We kopchten om 08:00 uur

100 stuks Silver CT Speeder Long 18.1

ISIN-code: DE000CF04W68

Het koersdoel is 25,50 en de stoploss is 20,63. De positie is genomen op op 21,2116. Prijs speeder 2,90.

CritiTrader

Met Crititrader zijn we afgestapt van de intraday handel. Wij willen liever profiteren van de trend dan aan timing doen.

De gedachte erachter is dat we niet meer handelen op koersen gedurende de dag maar de dagframes gaan gebruiken. Koersen binnen de dag zijn volatieler terwijl dagkoersen een beter beeld geven. Slotkoersen en openingskoersen zijn dominanter dan intraday koersen. Er zijn een aantal voordelen hiervan:

1. We gaan minder transacties doen omdat we op dagbasis gaan handelen dus minder transactiekosten
2. We kunnen aankondiging gaan maken wat we gaan doen dus het verschil tussen de instap en uw instap (als u meedoet) is gering. U kunt van te voren beslissen of u meedoet of niet.
3. U hoeft niet de hele dag naar de koersen te kijken en daarom is het ook geschikt voor beleggers die weinig tijd hebben.

Gratis signalen

Wij zullen de stoploss als het koersdoel vermelden. Wij gaan beleggen met Speeders van CitiGroup. Wij vinden het persoonlijk mooie producten. Wij zullen daarnaast ook het aantal, het product en de prijs van de speeder noemen. Tussentijds kunnen wij u berichten dat de stoploss of koersdoel aangepast wordt.

Wij zullen in de avond ervoor een aankondiging sturen tegen welke koers gekocht of verkocht kan worden. Indien er een aanpassing nodig is zult u voor 08:00 uur een bericht ontvangen. Voor meer informatie over de werkwijze kunt u hier kijken.

U kunt de trades gratis bekijken opdat u zelf kunt zien of het werkt. Om de signalen te ontvangen hoeft u alleen lid van het forum te worden en een reactie te plaatsen in DEZE DRAAD

Voor meer informatie: KLIK HIER.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

2 reacties op “Goud en zilver blinken weer”

 1. Avatar

  hallo,

  goud en zilver gaan de volgende maanden verder dalen

  zeker tot juli/augustus 2014

  reden = aandelenmarkt te sterk op dit moment …
  zelfs met Ukraine problemen

  1. Avatar

   Vreemde redenatie…. Goud en aandelenmarkten hebben sowieso al geen correlatie, en ‘sterk’ kun je aandelenmarkten momenteel niet noemen..
   Goud is momenteel bezig met een up trend die nog wel een tijdje kan duren, en zeker tot juli.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *