Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Een uitstekend resultaat

Wij hebben in aansluiting van onze DaxTrader systeem ook een handelssysteem voor de AEX ontwikkeld voor de korte termijn: AexTrader.  Wij hebben een backtest uitgevoerd over de laatste 100 transacties. De resultaten zagen er prima uit. We wilden weten of dit in de praktijk ook werkt en hebben 10 lives trades op ons forum gemeld. Deze transacties konden echt uitgevoerd worden. Onze cyclus is hiermee afgerond. We hebben 10 trades gedaan waarvan 4 trades met verlies.

Totale winst: 48 punten
Totale verlies: 7 punten

Winst/Verlies ratio is derhalve: 6,9 wat uitstekend is. Hieronder het overzicht:

AexTrader: live trades
AexTrader: live trades

Rendementen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Wat opvalt zijn de relatief geringe verliezen en grote winst.

No cure no pay

Wij gaan dit in abonnementsvorm aanbieden en willen binnenkort starten. Het bijzondere is dat deze signalendienst op basis van no cure no pay aangeboden wordt.  U betaalt geen vaste abonnementskosten! Bij ‘no cure-no pay’ factureren we u achteraf, alleen indien het systeem winst heeft gemaakt. Wij factureren u dan 25% van de nettowinst per maand. Dat betekent € 10 per punt.

Voor iedereen te doen

Wilt u ook winstgevend beleggen zonder grote risico’s maar met een prima resultaat. Dan is AexTrader wat voor u. Er is slechts een startkapitaal nodig van € 1.500. Het doel is een rendement van 300% per jaar te halen. We starten per 1 juni.

Wij gaan beleggen met CFD’s van IG. Bij deze broker heeft u de keuze uit de AEX CFD waarvan 1 punt 200 euro waard is. Daarnaast is er ook een mini-variant waarbij 1 AEX-punt € 40 waard is. U kunt ook kiezen voor een andere broker of product. Wij  gaan uit van de mini variant.

Morgen geeft Martijn Weller van IG een webinar via DFT: https://www.onlineseminar.nl/dft/webinar/8416/dft-online-seminar–snel-en-technisch-de-markt-verslaan-met-ig-en-tostrams/?affiliate=goodie

Dit systeem is geschikt voor handelaren die kort op de bal willen spelen. Er is niet zo veel kapitaal nodig zodat het voor iedereen te doen is.

Brochure

We hebben uitgebreide brochure samengesteld die u kunt downloaden of lezen: AexTrader brochure

Wilt u meer informatie over dit systeem? Neem dan contact met ons op .
U kunt ons ook bellen: + 31 (0) 6 337 335 68.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

3 reacties op “Een uitstekend resultaat”

    1. Satilmis

      De signalen worden per e-mail en SMS doorgegeven. We stappen onmiddellijk in. Er komt ook nog een volautomatisch systeem waar leden niets hoeven te doen. Die is naar verwachting over 8 weken gereed.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *