De beer is los! We pakken 19 punten

Wij hebben vandaag de shortpositie op de AEX gesloten. Het koersdoel is gehaald. De winst is ruim 19 punten. Het handelssysteem voor de korte termijn bewegingen op de AEX heeft over 6 trades (en binnen een maand) een winst van ruim 30 punten gehaald !

De Amsterdamse beursgraadmeter is de dagen fors gedaald. Een tegenvallend cijfer over de Amerikaanse economie drukte het sentiment. Gisteren besloot de Fed, het stelsel van centrale banken in de Verenigde Staten, de rente ongemoeid te laten. De groei is volgens de monetaire autoriteit de afgelopen maanden afgezwakt, voor een deel door tijdelijke factoren.

Dit alles zorgt voor een een omkering van de trend waarbij de euro-dollar aan een opmars bezig is. De euro stond op 13 april nog op 1,0522 dollar. Sinds is de munt fors gestegen naar 1,159 dollar nu. Het gevolg is dat Europese aandelen minder aantrekkelijk worden. De valuta-oorlog wordt dus onverminderd voort.

Hierbij de resultaten na zes trades op de AEX. Deze waren live transacties. De signalen zijn vooraf gepubliceerd op het forum.

AEXTrader 30 april 2015
AEXTrader 30 april 2015

Wij hebben in aansluiting van onze DaxTrader systeem ook een handelssysteem voor de AEX ontwikkeld voor de korte termijn (op uurbasis). Die is dus bedoeld voor korte termijn handelaren. Wij hebben een backtest uitgevoerd over de laatste 100 transacties. De resultaten zagen er prima uit. We willen weten of dit in de praktijk ook werkt.

Om die reden hebben we reeds een paar signalen gegeven die vooraf waren en echt verhandelbaar.  De signalen worden vooraf gepubliceerd in dit draadje. De bedoeling is dat we circa 10 transacties gaan melden.

Wilt u meer informatie over dit systeem? Neem dan contact met ons op .
U kunt ons ook bellen: + 31 (0) 6 337 335 68.

1 gedachte over “De beer is los! We pakken 19 punten”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.