Unilever vindt steun, herstel verwacht!

Unilever beweegt bij belangrijke steun van EUR 27.60 waarbij de RSI positief divergeerde. Een herstel van dit al langer zwakke aandeel is hetgeen we verwachten en op inspelen.

Details:

Koop: Unilever BEST Speeder Long 25.4627
Aantal: 220
Indicatieve openingskoers: EUR 2.60
Koers: EUR 27.46

Koersdoelen: EUR 29 en EUR 29.80
ISIN: DE000CT9ELQ0

Disclaimer

Auteur heeft geen positie in de genoemde beleggingen. De redactie heeft geen positie in de genoemde effecten. Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing. 

Gratis volgen

Wij zijn de AEX-Top-5 begonnen op 1 september. Wij gaan inspelen op marktbewegingen van de vijf grootste beursfondsen, zowel long als short.

U kunt de signalen op de site bekijken. Tevens is er een mogelijkheid om een abonnement te nemen op onze gratis e-mail alerts. U kunt u inschrijven via https://www.dekritischebelegger.nl/gratis-nieuws-alert. Ook kunt u ons via twitter en facebook volgen.

Bestaande leden kunnen hun instellingen wijzigen op de mails die zij binnenkrijgen.

De signalen kunt u gratis ontvangen voor de duur van drie maanden. Vanaf 1 december zullen wij deze service in betaalde vorm aanbieden. Op deze manier kunt u gratis en vrijblijvend live de resultaatsontwikkeling volgen opdat u per 1 december een goede indruk en reden hebt om lid te blijven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.