Positie-wisselingen top 5 AEX!

De huidige marktfase kenmerkt zich door veel tijds-aspecten die vrijdag en maandag een grote rol spelen bij de verwachte bewegingen. Om die reden voeren we een aantal nieuwe posities door.

Vanaf nu wil ik gaan werken met geavanceerde orders, ofwel orders die pas uitgevoerd worden als een bepaalde conditie is bereikt. Hiermee voorkomen we gap-openingen tegendraads aan onze gewenste positie waardoor instapkoersen ver van gewenste niveau afwijken. Ook kunnen we hierdoor onze winstnemingen beter managen. Kortom: Met geavanceerde orders kunnen we exacter met prijsdoelen omgaan dan nu het geval is.

Top-5

Unilever: We verkopen de longpositie.

ASML: Handhaven shortpositie.

ING: We nemen een shortpositie in, zie onder.

RDSA: Beeld onduidelijk, geen actie.

Philips: Beeld onduidelijk, geen actie.

Posities

Details:

1. Verkoop: Unilever BEST Speeder Long 25.4627

Aantal: 220

Indicatieve openingskoers: EUR 3.40

Koers: EUR 28.50

ISIN: DE000CT9ELQ0

 

2. Koop: ING BEST Speeder Short 10.9712

Aantal: 330

Geavanceerde order: Koers ING > 9.65 =>koop Speeders bestens. Dus als de koers van ING groter is dan 9,65 euro dan nemen we de positie in.

Tijdsduur order 1 maand

Koers: 9.37

ISIN: DE000CF3AE68

Clipboard01

Disclaimer

Auteur heeft geen positie in de genoemde beleggingen. De redactie heeft geen positie in de genoemde effecten. Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing. 

Gratis volgen

Wij zijn de AEX-Top-5 begonnen op 1 september. Wij gaan inspelen op marktbewegingen van de vijf grootste beursfondsen, zowel long als short.

U kunt de signalen op de site bekijken. Tevens is er een mogelijkheid om een abonnement te nemen op onze gratis e-mail alerts. U kunt u inschrijven via https://www.dekritischebelegger.nl/gratis-nieuws-alert. Ook kunt u ons via twitter en facebook volgen.

Bestaande leden kunnen hun instellingen wijzigen op de mails die zij binnenkrijgen.

De signalen kunt u gratis ontvangen voor de duur van drie maanden. Vanaf 1 december zullen wij deze service in betaalde vorm aanbieden. Op deze manier kunt u gratis en vrijblijvend live de resultaatsontwikkeling volgen opdat u per 1 december een goede indruk en reden hebt om lid te blijven.

2 gedachten over “Positie-wisselingen top 5 AEX!”

  1. De long positie in Unilever is gesloten. Verkoopprijs van de speeder vandaag was 3.62. Dat betekent een rendement van bruto 42%. Dat is in 1 week behaald. (10 oktober gekocht en verkocht op 18 oktober).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.