Pak de olies weer op

Het is mogelijk tijd om weer aandelen Royal Dutch Shell te kopen. De AEX top-5 heeft geprofiteerd van de daling van de olies. Het systeem is nu gedraaid naar long. Daarmee wordt ingespeeld op een stijging van het aandeel. De shortpositie werd ingenomen op 14 december en gesloten op 16 januari. Dit resulteerde in een winst van € 517 oftewel 0,4%. Wij beleggen volgens een systeem, U kunt de signalen per SMS en e-email ontvangen.

De olieconcern wil een taxidienst in Londen beginnen. Shell heeft een aanvraag ingediend om een taxidienst te mogen beginnen in Londen. De aanvraag bij de Londense vervoersautoriteit komt door de app FarePilot, die grotendeels in handen is van Shell.

Shell zei eerder al dat het innovatief wilde zijn met het oog op ontwikkelingen zoals taxi-apps en elektrische en zelfrijdende auto’s. Elektrische auto’s kunnen een bedreiging zijn voor de traditionele tankstations van oliemaatschappijen, terwijl taxi-apps kunnen leiden tot minder privaat autobezit, wat natuurlijk ook nadelig is voor olieproducenten.

Vijf grootste aandelen binnen de AEX

We zijn gestart met trading op de AEX-top 5. Ditmaal gaan we automatisch handelen. Wij gaan inspelen op marktbewegingen van de vijf grootste beursfondsen, zowel long als short. Dus we kunnen ook profiteren van een daling van de beurskoersen. Markten zullen immers niet altijd stijgen. Wij kiezen voor de vijf grootste beursfondsen vanwege de transparantie en liquiditeit. Het gaat om Royal Dutch Shell, Unilever, ING, ASML en Philips. Deze vijf fondsen maken qua weging meer de helft uit van de Nederlandse beursgraadmeter.

Benadering signalen

De signalen worden zuiver technisch beoordeeld volgens een uniek principe. De transacties worden automatisch verricht volgens het Tom & Jerry handelssysteem.

Resultaten

De afgelopen tijd werd een sterk resultaat gehaald:

AEX_top5_21jan2018
AEX_top5_21jan2018

Sinds de start op 27 september 2017 bedraagt het gesloten resultaat 20,6% oftewel € 20.638. De portefeuille staat op een winst van 10,2% (€ 12.465) .

De portefeuille is openbaar te volgen op MyFXbook. Ook zal er periodiek een update via de site worden gegeven. Daarnaast is de portefeuille ook te volgen via Twitter.

[alert type=”info” icon-size=”normal”]Deze beleggingen kunnen ook gevolgd worden door middel van SMS en e-mail. U krijgt dan zowel de instap als de uitstap. Vraag de gratis brochure hier aan: KLIK HIER U kunt ook meedoen als u klant van Binck bent of een andere broker hebt.[/alert]

Automatisch Beleggen

Heeft u niet de tijd om u zelf volledig te verdiepen in beleggen of om 24 uur per dag transacties uit te voeren en te monitoren? Dan is automatisch beleggen mogelijk een goede optie voor u. De transacties worden automatisch op uw effectenrekening verricht. Op die manier heeft u er geen omkijken naar. KLIK HIER om een gratis brochure aan te vragen.

Contact

Hoe meer kennis u heeft, des te groter uw kans op goede resultaten. Schroom niet om met ons in contact te komen. U kunt ons bellen: + 31 (0) 6 337 335 68 of whatsappen. of ons e-mailen.

De redactie heeft geen positie in de aandelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.