Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nieuw! AEX top-5

Per 1 september beginnen we met swingtrading van de AEX-Top-5. Wij gaan inspelen op marktbewegingen van de vijf grootste beursfondsen, zowel long als short. Dus we kunnen ook profiteren van een daling van de beurskoersen. Markten zullen immers niet altijd stijgen. Wij kiezen voor de vijf grootste beursfondsen vanwege de transparantie en liquiditeit. Het gaat om Royal Dutch Shell, Unilever, ING, ASML en Philips.

Wij publiceren onze signalen via mail na sluiting van de beurs. De posities worden de volgende dag ingenomen op de openingskoers.

Doel van de portefeuille

Het streven is om minimaal een rendement van 15 % per jaar te behalen.

Beleggingshorizon

De belegger moet het geld minimaal 1-6 maanden kunnen missen. Het is geschikt voor beleggers met een neutraal risicoprofiel die overdag geen tijd hebben om de beurs te volgen.

Samenstelling

Startkapitaal: 10.000 euro.  Er wordt gebruik gemaakt van Citi speeders. Een positie zal maximaal 6% van het kapitaal bedragen. Dit betekent dat bij beleggingswinsten nieuwe investeringen groter worden waarmee ook aan moneymanagement wordt gedacht. Naar verwachting zal het aantal transacties per jaar 25 bedragen. Dit is uiteraard afhankelijk van marktomstandigheden.

Benadering signalen

De signalen worden zuiver technisch beoordeeld volgens een uniek principe waarbij de factor tijd en prijs samenkomen. Dit is van essentieel belang om de kleinste foutmarge na te streven alsmede op het meest geschikt geachte moment posities te verzilveren.

Gratis volgen

U kunt de signalen op de site bekijken. Tevens is er een mogelijkheid om een abonnement te nemen op onze gratis e-mail alerts. U kunt u inschrijven via https://www.dekritischebelegger.nl/gratis-nieuws-alert. Ook kunt u ons via twitter en facebook volgen.

Bestaande leden kunnen hun instellingen wijzigen op de mails die zij binnenkrijgen.

De signalen kunt u gratis ontvangen voor de duur van drie maanden. Vanaf 1 december zullen wij deze service in betaalde vorm aanbieden. Op deze manier kunt u gratis en vrijblijvend live de resultaatsontwikkeling volgen opdat u per 1 december een goede indruk en reden hebt om lid te blijven.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

1 reactie op “Nieuw! AEX top-5”

  1. Avatar

    Volgens mij is het wel handig om te weten wat verstaan wordt onder, het principe waarbij de factor tijd en prijs samenkomen, als het op signalen aankomt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *