Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Neem winst op ASML, pak € 7.733,73

We hebben vandaag een superwinst op ASML genomen. Het is mogelijk tijd om weer aandelen ASML te verkopen. De AEX top-5 heeft geprofiteerd van de stijging van de chipmachinefabrikant. Het systeem is nu gedraaid naar short. Daarmee wordt ingespeeld op een daling van het aandeel. De shortpositie werd ingenomen op 15 januari 2018 en gesloten op 1 februari . Dit resulteerde in een winst van € 7733.73 oftewel 0,4%. Wij beleggen volgens een systeem, U kunt de signalen per SMS en e-email ontvangen.

Onlangs werd bekend dat techaandelen gedumpt worden. Fondsbeheerders hebben hun belang in techaandelen in vier van de afgelopen vijf maanden verminderd,. Dat blijkt volgens cijfers van BofA Merrill Lynch Global Research. Daarmee is het techbelang gedaald naar het laagste niveau sinds februari 2017.

Vijf grootste aandelen binnen de AEX

We zijn gestart met trading op de AEX-top 5. Ditmaal gaan we automatisch handelen. Wij gaan inspelen op marktbewegingen van de vijf grootste beursfondsen, zowel long als short. Dus we kunnen ook profiteren van een daling van de beurskoersen. Markten zullen immers niet altijd stijgen. Wij kiezen voor de vijf grootste beursfondsen vanwege de transparantie en liquiditeit. Het gaat om Royal Dutch Shell, Unilever, ING, ASML en Philips. Deze vijf fondsen maken qua weging meer de helft uit van de Nederlandse beursgraadmeter.

Benadering signalen

De signalen worden zuiver technisch beoordeeld volgens een uniek principe. De transacties worden automatisch verricht volgens het Tom & Jerry handelssysteem.

Resultaten

Sinds de start op 27 september 2017 bedraagt het gesloten resultaat 23,56% oftewel € 23.561 De portefeuille staat op een winst van 5,8% (€ 7.223.53) .

De portefeuille is openbaar te volgen op MyFXbook. Ook zal er periodiek een update via de site worden gegeven. Daarnaast is de portefeuille ook te volgen via Twitter.

[alert type=”info” icon-size=”normal”]Deze beleggingen kunnen ook gevolgd worden door middel van SMS en e-mail. U krijgt dan zowel de instap als de uitstap. Vraag de gratis brochure hier aan: KLIK HIER U kunt ook meedoen als u klant van Binck bent of een andere broker hebt.[/alert]

Automatisch Beleggen

Heeft u niet de tijd om u zelf volledig te verdiepen in beleggen of om 24 uur per dag transacties uit te voeren en te monitoren? Dan is automatisch beleggen mogelijk een goede optie voor u. De transacties worden automatisch op uw effectenrekening verricht. Op die manier heeft u er geen omkijken naar. KLIK HIER om een gratis brochure aan te vragen.

Contact

Hoe meer kennis u heeft, des te groter uw kans op goede resultaten. Schroom niet om met ons in contact te komen. U kunt ons bellen: + 31 (0) 6 337 335 68 of whatsappen. of ons e-mailen.

De redactie heeft geen positie in de aandelen.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

1 reactie op “Neem winst op ASML, pak € 7.733,73”

  1. Satilmis

    Er is een short positie ingenomen op € 162.55. Er wordt dus ingespeeld op een daling van het aandeel. De slotkoers is € 158,16 op vrijdag 2 februari.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *