fbpx
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Voor de verandering vandaag een analyse van de DAX van jullie AEX liefhebbende analist! We zitten midden in de voorspelde daling zoals te lezen was via https://www.dekritischebelegger.nl/aandelen/beurzen/aex/aex-bodemprikker-aantocht/. Waarom dan de DAX? Omdat er op deze site een fantastisch systeem wordt aangeboden dat goede rendementen haalt. Ik heb zelf de draaien vanuit het systeem eens naast mijn eigen zuivere signalen gelegd. Het kwam vaak overéén met mijn eigen zuivere signalen en daarmee durf ik te zeggen dat het systeem prima werkt! De gemaakte rendementen zijn geen grap sinds het systeem ‘live’ is. Via deze link kunt u het nu een maand proberen !

Door naar de DAX daggrafiek, het plaatje is voor mij duidelijk en sluit goed aan bij wat ik in de AEX zie:

DAX daggraqfiek 2 feabruari 2018
DAX daggraqfiek 2 feabruari 2018

Een bodem komt eraan en de verwachting is dat de RSI14 iets onder de vorige RSI14 bodem zal gaan terwijl een belangrijke hogere bodem zal worden gezet in de koersgrafiek (verborgen divergentie)! Dit betekent daarmee dat een Positive Reversal tot stand zal komen. Als ik zo vrij mag zijn om een koersdoel uit te rekenen indien mijn idee zich uitspeelt, dan kom ik uit op (tromgeroffel): 13583,21 als MINIMAAL koersdoel en dat zou betekenen dat we een nieuwe high gaan zien op slotbasis! Vorig hoogste slotkoers was namelijk 13559,60. Ik ben voor de berekening van de PR wel uitgegaan van een bodem op 12895 punten (tussen de twee targets in dus). Feit blijft dat ik hogere toppen verwacht zoals u weet.

De korte termijn verwachting is dat we per 5/6 februari de low gaan zien. Idealiter met een ‘spike’ low. Vandaag is in ieder geval heel duidelijk de 13160 steunzone uitgenomen, dus dat bevestigt mooi bovenstaande tekst!

Zoom ik in op de uurgrafiek en kijk ik in mijn signalensysteem, dan zie ik ook nog geen duidelijk BUY signaal. Ik denk dat ik nog wel eventjes goed zit met de put. De DAX put had het wel beter gedaan dan de AEX put overigens… Maar we weten allemaal hoe dat komt inmiddels. De vier grote jongens in de AEX zijn samen al 50% omme nabij dus als één of twee van hen niet meedoen, dan ontstaat er zomaar een 0,6% verschil t.o.v. de Duitse index! En daarnaast was de AEX sterker de afgelopen tijd. Bedank ASML en RDS hier maar voor…

Met het nodige geduld, is het weer wachten op de bodem om straks weer te zoeken naar een mooie long trade voor de liefhebber!

Gegroet,

Im

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

5 reacties op “DAX: bodem nabij”

 1. Avatar
  Immanuel Koning

  De DAX lijkt al voorbij de aangegeven targets te stormen! Zo zwak is deze markt momenteel… Dat betekent dat de potentiële Harmonics (slotbasis is vaak belangrijk) wellicht niet valide kunnen zijn en we rustig moeten wachten waar de bodem gaat komen. De tijd is bekend vanuit de AEX analyse. Geduld en genieten van het rood dat we eindelijk weer eens zien! 🙂 Ik zie in de uur in ieder geval nog geen duidelijke bodem en dus een goed BUY signaal.

  Gegroet,

  Im

 2. Avatar
  TACTICAL DEFENSE CYCLICAL TRADING SYSTEM TDCTS

  Dear immanuel king,
  I am impressed by your passion for gaining market insights, especially the cyclical days of shooting. most of them only do something and boast with return, but 95 percent lose in the long run. However, the difficulty still remains to make a return on a total invested capital. Yielding returns often want to attract subscribers, but making public total amount of assets that are made by the real big ones. About me ,more than 25 years of experience in managing large assets at international banks through developed cycle trading systems, which is only used abroad and not here. .Own trading company on international markets for 10 years . Today’s cyclical trading targets of 2 FEBRUARY 2108:
  DAX SUPPORT 12787, 1ST RESISTANCE TODAY 12937, NEXT COURSE DISH DAX 12146
  DOW JONES 1ST RESISTANCE 26141
  DOW 1E SUPPORT 24504
  Fun weekend Immanuel, enjoy it, it is important to start clean again on the next trading cycle.Best regards ,TDCTS

 3. Avatar
  TACTICAL DEFENSE CYCLICAL TRADING SYSTEM TDCTS

  Dear Immanuel,
  today 2febr.2018 TDCTS says:
  the euro/dollar must remains above 1.2428 1st support en ,bigger support 12117 .underneath this last support expect big selling

 4. Avatar
  Immanuel Koning

  Volgende belangrijke koersen zijn naar mijn mening 12650 en 12500. Eens zien hoe laag de DAX wil gaan. Wederom zwakker dan de AEX!

  Gegroet,

  Im

 5. Avatar
  Immanuel Koning

  Hello TDCTS,

  Thank your for the compliment!

  I assume that you can read Dutch but can’t speak/write it? I know that 95% does not make any money. That is why I always tried so hard to be on the 5% side. 😉 I think it finally is happening for me since 2017 with this awesome signal system + time analysis that is working very well after 235236346 hours of research!!!

  Thanks for sharing your ideas and I wish you a nice weekend as well!

  Cheers,

  Im

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *