Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Koopsignaal Shell

Ons handelssysteem heeft een koopsignaal gegeven voor Royal Dutch Shell A. We kopen morgen om 09:00 uur, 21 stukken van het aandeel. Ook fundamenteel lijkt het oliefonds koopwaardig:

“Koninklijke Shell heeft toegezegd dat koste wat kost het dividend gehandhaafd zal blijven op $ 1,88 per aandeel. Dat betekent bij een olieprijs van minder dan $ 70 per vat een rendement van meer dan 6%. Dat is voor elke belegger aantrekkelijk. Daar komt nog bij dat vanaf 2017/2018 de vruchten van de overname steeds zoeter gaan smaken in de vorm van inkoop van aandelen, een stijgende winst per aandeel en een hogere dividenduitkering per aandeel. Het aandeel Koninklijke is geschikt voor elke portefeuille!”

Het koersdoel is 30,48 euro en de stoploss is 26,98. Het aandeel is vandaag gesloten op 28,455 euro.

Stand van de portefeuille

Onlangs hebben we de short positie in Unilever verkocht. De winst bedroeg 4,8%. Daarmee hebben we een goede herstart gemaakt met de portefeuille.

AEX top 5 12 mei 2015
AEX top 5 12 mei 2015

Gratis volgen

U kunt de signalen op de site bekijken. Tevens is er een mogelijkheid om een abonnement te nemen op onze gratis e-mail alerts. U kunt u inschrijven via https://www.dekritischebelegger.nl/gratis-nieuws-alert. Ook kunt u ons via twitter en facebook volgen.

Bestaande leden kunnen hun instellingen wijzigen op de mails die zij binnenkrijgen.

De signalen kunt u voorlopig gratis ontvangen voor de duur van drie maanden. Op deze manier kunt u gratis en vrijblijvend live de resultaatsontwikkeling volgen opdat u per een goede indruk en reden hebt om lid te blijven.

Disclaimer

Auteur heeft geen positie in de genoemde beleggingen. De redactie heeft geen positie in de genoemde effecten. Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

2 reacties op “Koopsignaal Shell”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *