Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Koersdoel ING gehaald

Ons koersdoel voor ING is gisteren gehaald. Het rendement bedraagt 3%. Daarmee zijn we AEX top -5 goed herstart. Gisteren kwam de bank met cijfers. De winst in het eerste kwartaal was fors hoger dan een jaar eerder. ING profiteerde onder meer van een sterke groei van de leningenportefeuille. Ook hoefde minder geld opzij te worden gelegd om eventuele verliezen op slechte leningen op te vangen. Dat maakte ING donderdag bekend.

Bestuursvoorzitter Ralph Hamers sprak in een toelichting van sterke resultaten, behaald onder nog altijd zware marktomstandigheden. Hij wees op de zeer lage rente die het voor een bank moeilijk maakt om geld te verdienen en op de nog altijd matige economische groei. Wel ziet de topman ,,positieve signalen”.

Op 27 april hebben wij deze positie ingenomen op 14,005. Het koersdoel van 13,53 is gisteren gehaald, derhalve een winst van 3,4%. Hieronder de stand van de portefeuille:

AEX top 5 7 mei 2015
AEX top 5 7 mei 2015

Gratis volgen

U kunt de signalen op de site bekijken. Tevens is er een mogelijkheid om een abonnement te nemen op onze gratis e-mail alerts. U kunt u inschrijven via https://www.dekritischebelegger.nl/gratis-nieuws-alert. Ook kunt u ons via twitter en facebook volgen.

Bestaande leden kunnen hun instellingen wijzigen op de mails die zij binnenkrijgen.

De signalen kunt u voorlopig gratis ontvangen voor de duur van drie maanden. Op deze manier kunt u gratis en vrijblijvend live de resultaatsontwikkeling volgen opdat u per een goede indruk en reden hebt om lid te blijven.

Disclaimer

Auteur heeft geen positie in de genoemde beleggingen. De redactie heeft geen positie in de genoemde effecten. Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

2 reacties op “Koersdoel ING gehaald”

  1. Avatar

    Hallo, kan ik ergens op de site het eerdere artikel vinden waarin het ING koersdoel gemeld werd?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *