We gaan short in Philips!

Vandaag wil ik u wijzen op een tweetal mutaties in de portefeuille. We gaan een nieuwe positie Philips aan en gaan een geavanceerde order in ASML doorvoeren.

 

Concreet:

1)

  • Koop: Philips BEST Speeder Short 29.9405

Aantal : 125

Indicatieve openingskoers: EUR 4.35

Koers: EUR 26.10

ISIN: DE000CF3AQJ1

 

2)

Geavanceerde order:

Verkoop BSS ASML 79.6969

Aantal: 50

Als koers ASML < 64 => verkoop Speeders bestens. Dus als de koers van ASML  kleiner is dan 64 euro dan wordt de positie bestens verkocht. Tijdsduur positie 1 maand.

 

Top 5 DKB

 

Disclaimer

Auteur heeft geen positie in de genoemde beleggingen. De redactie heeft geen positie in de genoemde effecten. Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing.

 

Gratis volgen

Wij zijn de AEX-Top-5 begonnen op 1 september. Wij gaan inspelen op marktbewegingen van de vijf grootste beursfondsen, zowel long als short.

U kunt de signalen op de site bekijken. Tevens is er een mogelijkheid om een abonnement te nemen op onze gratis e-mail alerts. U kunt u inschrijven via https://www.dekritischebelegger.nl/gratis-nieuws-alert. Ook kunt u ons via twitter en facebook volgen.

Bestaande leden kunnen hun instellingen wijzigen op de mails die zij binnenkrijgen.

De signalen kunt u gratis ontvangen voor de duur van drie maanden. Vanaf 1 december zullen wij deze service in betaalde vorm aanbieden. Op deze manier kunt u gratis en vrijblijvend live de resultaatsontwikkeling volgen opdat u per 1 december een goede indruk en reden hebt om lid te blijven.

1 gedachte over “We gaan short in Philips!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.