Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Let op de kleintjes

Deze keer een herhaling van een Tip uit april 2009. Toen was het advies bovengenoemd fonds aan te kopen op € 29,53. Ondanks de koerswinst (inmiddels staat het fonds op € 42,70) blijft het een goede belegging.

Tip van de week: koop Delta Deelnemingen Fonds

Delta Deelnemingen Fonds heeft een geconcentreerde portefeuille bestaande uit Mid- en Small Caps geselecteerd op basis van hun veronderstelde onderwaardering en hoge dividend. Zeker in deze tijden een goede belegging.

Ook dit jaar outperformed DDF de AEX weer (YTD 4,21 %). Dat is nog exclusief het dividend. Het dividendrendement bedraagt momenteel 5,25 %. De belangrijkste holdings in portefeuille waren (naar opgave van het fondsmanagement) in augustus Imtech, Arcadis, Twentsche Kabel, BinckBank, Ten Cate, Beter Bed, Exact en Macintosh Retail Group.

Het fonds is dagelijks verhandelbaar via Euronext Amsterdam en heeft een kleine 800 mio euro onder beheer. Het beheer wordt gevoerd door Delta Lloyd.

Datum advies: 21 september 2010
Koers: € 42,70
Actuele koers: klik hier
ISIN Code: NL0000288389

Ondergetekende heeft zelf geen positie in deze belegging. Klanten ook niet. De redactie heeft geen positie in dit fonds. Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing.

Jan-willem Nijkamp
Vermogensbeheerder bij Fintessa Vermogensbeheer en trainer vastrentende waarden bij Mylette Groep

Gratis nieuwsalert

Wilt u ook profiteren van deze tips en op de hoogte blijven van de nieuwste artikelen die op De Kritische Belegger verschijnen? Meldt u zich dan aan voor onze gratis nieuwsalerts. Daarmee blijft u op de hoogte wanneer er een nieuw artikel is gepubliceerd. De alerts zijn toegesneden op uw interesse gebied. Klik hier om u aan te melden als u dat nog niet heeft gedaan.

Heeft u vragen over deze tips of wilt u een suggestie of een opmerking plaatsen, doe dat dan op ons forum. Wij hebben een speciale topic hiervoor ingesteld: https://www.dekritischebelegger.nl/forum/topic/wat-heb-jij-in-je-portefeuille-van-de-tips-van-de-week.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *