Hoog dividend in opkomende markten

De huidige lage koersen en de fors gedaalde valuta bieden in de opkomende markten een mooi instapmoment. Wij hebben afgelopen vrijdag met Critivestor 28 aandelen Market Vectors Emerging Markets Quality Dividend ETF (QDEM) gekocht tegen een koers van $ 49,61. Deze staat nu op $51,00. Deze belegging investeert in kwaliteitsaandelen met een hoog dividend in de opkomende markten.

De ISIN Code: US57061R4526

Wilt u ook tijdig het instapmoment alsmede  de uitstap weten? Wordt dan abonnee van Critivestor, onze portefeuille met wereldwijde beleggingen.

Voor slechts 99 euro inclusief BTW ontvangt u drie maanden lang elke week een update en ook een melding als er een wijziging plaatsvindt. Daarmee kunt u een portefeuille volgen die wereldwijd gespreid is, bijgehouden door een ervaren vermogensbeheerder.

Ervaringen en opmerkingen

Hieronder mogelijke vragen:

Vraag: “Als ik kijk naar uw resultaat, dan had ik het liefste direct vanaf het eerste moment willen meedoen en willen instappen…!
Echter ik zoek geen portefeuille voor 10k en dus vraag ik me af of het verstandig is om een groot bedrag conform uw Critivestor portefeuille te gaan beleggen…”

Als we echter kijken naar het rendement sinds oktober 2011, dan bedroeg die ruim 35%, Daarnaast hebben we relatief weinig transacties gedaan. Ook hebben we in geen enkel jaar een negatief resultaat geboekt. Die 10.000 euro is een standaardbedrag. Het is echter veel gangbaarder om met 50.000 of 100.000 euro te werken. We hebben voor een laag bedrag gekozen omdat we het laagdrempelig willen houden.

“De nieuwsbrieven zijn heel erg kort, maar dat vind ik ook wel weer prettig: weinig omhaal van woorden en gewoon concreet waar het omgaat. Verder is mijn conclusie dat jullie qua rendement het goed hebben gedaan en dat ik daar zelf niet aan kan tippen!”

Aanmelden

Met Critivestor beleggen we wereldwijd in aandelen en obligaties, met een brede spreiding. Wij letten daar ook op het dividendrendement. De beleggers die de portefeuille volgen ontvangen dit dividend (kan oplopen tot bijvoorbeeld 7,7 % ).

Wij hebben een nieuwsbrief met een portefeuille die op basis van trackers, belegd: Critivestor. Het is een nieuwsbrief  die geschikt is voor de lange termijn belegger. In oktober 2011 zijn wij met deze portefeuille begonnen. Het startkapitaal was 10.000 euro. Het vermogen is aangegroeid naar 13.361 euro, wat een rendement betekent van 36,1% per 28 maart. Wij beleggen gespreid en hebben in de afgelopen jaren bewezen een goed rendement te halen. Daarnaast hebben we lage transactiekosten.

De trackers kunnen in principe bij Binck aangekocht worden.

Als u niet de hele dag de beurs wilt volgen en ook gespreid wilt beleggen met een prima rendement, dan is Critivestor wat voor u.

Wilt u ook lid worden van deze service?: KLIK HIER

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.