Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Een markt met enorme potentie

Er wordt in de komende weken een portefeuille opgebouwd met smallcap aandelen met veelbelovende nieuwe technologieën.De risico’s zijn groot met deze aandelen, omdat er nog veel onzekerheid over de toekomst ontstaat. Een groot rendement is echter ook mogelijk bij succes. De portefeuille heeft een waarde van 15.000 USD (10.934 Euro).

De nieuwe technologie index 25 juni 2014
De nieuwe technologie index 25 juni 2014

Portefeuille update:

Tiny heeft een belang in het bedrijf HZO Inc. Dit bedrijf heeft een zeer goede techniek om een coating over electronica te maken, waardoor het apparaat waterdicht wordt. Het is van belang dat bedrijven de coating aanbrengen tijdens de productiefase. De apparatuur is daardoor direct waterdicht. Grote technologiebedrijven schijnen zeer geïnteresseerd te zijn in deze techniek.

Tiny heft een blog geschreven over HZO, te lezen op : http://www.hhvc.com/blog/hh-on-the-cutting-edge-the-rise-of-waterproof-electronics/

Nieuw aandeel in de portefeuille

Synthesis Energy Systems (tickercode Symx, genoteerd aan de Nasdaq).

Proberen te kopen 1000 aandelen voor een koers van 1.62$ (slotkoers van 23-6-2014).

Over Synthesis Energy System

Synthesis Energy System is de aanbieder van een zeer efficiënte, kosteneffectieve en commercieel bewezen kolen en biomassa conversie technologie op basis van de U-Gas vergassing technologie. De techniek is in de afgelopen 40 jaar ontwikkeld.

De klanten die gebruik maken van deze technologie hebben hogere rendementen met projecten. Er is meer brandstofflexibiliteit, hogere efficiency, lagere operationele kosten en lagere investeringen.

Synthesis Energy System heeft technologie om bijvoorbeeld bruinkool, steenkool of huishoudelijk afval om te zetten in producten zoals transportbrandstoffen of verwarmingsbrandstoffen. Het kan dus goedkope grondstoffen omzetten in hoogwaardige energie door de toepassing van geavanceerde vergassing technologie.

Steenkolen omzetten in bruikbare schone grondstoffen
Steenkolen omzetten in bruikbare schone grondstoffen

bron: factsheet http://www.synthesisenergy.com/

De kolensector kan door middel van deze technieken hun aanbod verbreden. Daarnaast kan deze techniek de vervuiling in bijvoorbeeld China verminderen.

Symx technisch bekeken:

Grafiek Symx
Grafiek Symx

Gratis volgen

U kunt de portefeuille op de site bekijken. Tevens is er een mogelijkheid om een abonnement te nemen op onze gratis e-mail alerts. U kunt u inschrijven via https://www.dekritischebelegger.nl/gratis-nieuws-alert. Ook kunt u ons via twitter en facebook volgen.

Bestaande leden kunnen hun instellingen wijzigen op de mails die zij binnenkrijgen.

De portefeuille kunt u gratis ontvangen. In de toekomst zijn wij van plan bij een goed resultaat om deze nieuwsbrief in betaalde vorm aan te bieden. Op deze manier kunt u gratis en vrijblijvend live de resultaatsontwikkeling volgen opdat u een goede indruk en reden hebt om lid te blijven.

Disclaimer van toepassing

Op moment van schrijven heeft de schrijver aandelen TINY in bezit. De redactie heeft geen positie in de genoemde effecten. Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

6 reacties op “Een markt met enorme potentie”

 1. r snijder

  http://www.businessinsider.com/r-beijing-to-enforce-use-of-clean-coal-in-anti-pollution-drive-2014-12#ixzz37SDvwUec

  SHANGHAI (Reuters) – China’s capital city, Beijing, will enforce the use of cleaner low-sulphur coal from Aug. 1 in a bid to tackle the soaring levels of air pollution that frequently clog the country’s major cities, the official Xinhua media agency said on Saturday.
  Beijing will implement strict controls and targets for airborne sulphur from coal, Xinhua said, citing the Beijing Municipal Administration of Quality and Technology Supervision.

  mooi langetermijn nieuws voor SYMX

 2. r snijder

  voor de portefeuille kopen we bij
  1000 stuks 1.77$ gemiddelde voor de portefeuille is dan 2000 stuks 1.67$ (huidige koers 1.76-1.77$)
  update column volgt

 3. Avatar

  Vandaag 30 juli 2500 kunnen kopen voor $ 1,25 onmiddelijk daarna weer gestegen tot $ 1,44 nu; kennelijk is er iets van nieuws?

 4. r snijder

  hopelijk gaat de 1.20$ standhouden en wordt het een reversal dag. Het is rustig in de smallcaps, vaak tijdens de zomermaanden, je ziet dan echt grote swings.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *