Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Update van diverse grafieken

Voor degenen die Technische Analyse een warm hart toedragen biedt ons forum een schat aan informatie. Daar wordt serieus en hard gewerkt en zijn mooie grafieken te vinden en goede analisten.

De meeste beleggersforums verzanden in gescheld en getier en reacties die kant noch wal raken. U heeft als bezoeker daar niets aan. Daarom ben ik trots u mee te delen dat ons forum veel waardevolle informatie bevat waar u uw voordeel mee kunt doen.

Het forum is bedoeld voor en door bezoekers. Onderwerpen die niet op de reguliere site behandeld worden kunt u daar kwijt. Ik verzoek u dan ook vriendelijk hier gebruik van te maken en ook actief deel te nemen. Nodig ook uw kennissen en vrienden uit.

Deelname kan via: https://www.dekritischebelegger.nl/forum/ en u kunt zich hier registreren: https://www.dekritischebelegger.nl/forum/register.php

U kunt zelf onderwerpen aanmaken of inhaken op een bestaande discussie. Daarbij kunt u grafieken en plaatjes plaatsen en tevens video’s linken.

Dagelijkse update van diverse grafieken

Ons zeer gewaardeerde forumlid JanS zal regelmatig bijdragen schrijven en daarbij inzicht verschaffen in de verschillende grafieken.  Zo heeft hij een bijdrage geplaatst over Market Profile.

Andere interessante onderwerpen op het forum zijn:

Beleggerskroeg

Sinds kort hebben we ook een beleggerskroeg.  Reacties over beleggen en ook over minder beleggingsgerelateerde zaken kunt u daar plaatsen: https://www.dekritischebelegger.nl/forum/topic/beleggerskroeg-geopend.

De bezoekers van deze beleggerskroeg mogen meedoen aan de KB Guru van de dag competitie. Je kunt jouw systeem of jouw marktgevoel testen zonder dat het geld kost. Het kan wel wat opleveren en dat is de titel KB Guru van de dag.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *