Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Top AEX op 16 februari

Een top van de AEX wordt gezet op 16 februari. Daarbij wordt een koersdoel van 365/369 punten voor de Amsterdamse beursgraadmeter bereikt. Een ‘overshoot’ naar 375 punten is mogelijk. Dat schrijft ons gewaardeerde forumlid Noach die zijn visie over de AEX geïllustreerd heeft met mooie grafieken.

U kunt zijn bijdragen lezen op: https://www.dekritischebelegger.nl/forum/aex/aex-stijgt-weer

Tradershoek

Bent u geïnteresseerd in handelsstrategieën en trading? Dan heb ik een interessant initiatief voor u die ik onder de aandacht wil brengen. Wij hebben namelijk op ons forum een tradershoek ingesteld. Als handelaren onder elkaar kunt u kennis en ervaring delen.

U kunt de tradershoek bereiken via: https://www.dekritischebelegger.nl/forum/trading/tradershoek

Ik wil iedereen uitnodigen om mee te doen met ons forum. Ik zie dat veel mensen wel een kijkje nemen maar we missen actieve leden en daar drijft een forum op want het is een plek “voor beleggers en door beleggers”. Geef u verwachting of interessante nieuws door of stel vragen. U kunt ook nieuwe onderwerpen aanmaken. Het zou leuk zijn als iedereen zijn steentje bijdraagt.

Dit bericht delen
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Over de auteur

2 gedachten over “Top AEX op 16 februari”

  1. Op uitdrukkelijk verzoek mee te doen met dit forum, hier een vraag aan jullie. Weten jullie wat er aan de hand is met Aegon. Sindsbegin dit jaar heeft dit fonds een formidabele rit omhoog gemaakt. Is er een opkoper actief? Heb ik wat gemist?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.