Prima resultaten

De resultaten van Chel zien er prima uit. In de afgelopen drie maanden is er een winst geboekt van € 1.466 oftwel een rendement van 14,7%. U kunt hem ook volgen.

Chel is gestart met een werkkapitaal van € 10.000 zodat het mogelijk is dat iedereen hem kan volgen. U kunt ook natuurlijk voor een ander bedrag kiezen, afhankelijk van uw persoonlijke situatie.

Wij hebben u de afgelopen drie maanden laten kennismaken met de werkwijze van Chel en zijn tradingmethode. Op die manier heeft u de werkwijze bekeken en ook zelf kunnen zien wat de resultaten waren. De signalen werden hier gepubliceerd: https://www.dekritischebelegger.nl/forum/trading/chel-trading.

Resultaten

De gesloten posities en hun resultaat zijn hier te zien: https://www.dekritischebelegger.nl/chel-trading-resultaten/

Beleggingshorizon

Wij hebben de posities van enkele dagen tot twee maanden in portefeuille. De beleggingshorizon is daardoor als kort te beschouwen. Kort, wil overigens niet zeggen dat het een zenuwslopende activiteit is. De signalen worden ruim van te voren afgegeven.

Voor wie is het geschikt

Voor mensen die niet de hele dag met beleggen bezig willen of kunnen zijn.

relaxt trading

Hoe werkt het

Wij geven in berichten op dit forum aan wat gaan doen. Concreet betekent dat een advies als “wij gaan <aantal> <product> kopen tegen een koers van xxx euro. Deze adviezen worden uiterlijk om 08.00 uur gepost, dus voor opening van de beurs. Meestal zijn de adviezen dagen te vroeg, waardoor een belegger er gemakkelijk op kan anticiperen.

Zodra de order is uitgevoerd wordt deze in een aankooptabel opgenomen waarin aankoopkoers, aantal, koersdoel en stoploss zijn opgenomen. Dus zodra de positie is ingenomen maken wij direct bekend op welke niveaus wij uitstappen. Mochten wij lopende de trade de niveaus aanpassen –wat wel eens gebeurt- dan maken wij dat eveneens weer vooraf bekend op het forum.

De grootte van de portefeuille is € 10.000,-

Wij volgen alle genoemde orders. De modelportefeuille is daardoor voor ons geen papieren portefeuille.

Samenvattend

Chel biedt op een eerlijke, duidelijk en transparante manier elke morgen updates op ons forum over zijn positie. Zijn signalen onderscheiden zich van andere door:

  • het is rustiger, mensen kunnen het altijd volgen
  • het is gespreider dus minder risico
  • Chel belegt zelf in de adviezen en de modelportefeuille is dus niet slechts op papier

Abonnementen

Wij bieden de signalen tot 1 augustus gratis aan. Op die manier heeft u de werkwijze bekeken en ook zelf kunnen zien wat de resultaten waren. Vanaf 1 augustus kunt u kiezen voor de volgende abonnementen.

1. Proefabonnement van 1 maand: € 69.  U kunt dan zien of het wat voor u is. Na het einde van de periode kunt u zelf aangeven of u de signalen langer wilt ontvangen.

2. Kwartaalabonnement: € 179. U abonnement loopt automatisch af tenzij u aangeeft de signalen verder te ontvangen.

De bezoekers die een donatie hebben gedaan kunnen van ons een korting krijgen met het bedrag van de donatie als ze een kwartaalabonnement nemen. U betaalt bij een donatie van 25 euro dus niet € 179 maar slechts € 154.

Wat bieden wij aan?

U krijgt van ons een email over de posities en u kunt terecht op het besloten deel van het forum.

Disclaimer

De signalen zijn niet bedoeld als beleggingsadviezen. U heeft de vrijheid om het al dan niet op te volgen. Op alle content is onze disclaimer en Algemene voorwaarden van toepassing.

Inschrijven

Om de adviezen te volgen dient u lid te zijn van het forum. Als u geen lid bent, kunt u zich registreren: Klik hier

Stuur ons daarna een e-mail aan voor welk abonnement u kiest. Vermeld daarnaast uw adres, mobiele telefoonnummer, uw woonplaats en land: chel@dekritischebelegger.nl

Meldt u zich snel aan omdat de de verwerking van de administratie een aantal dagen duurt. Zo hoeft u geen enkel signaal te missen.

1 gedachte over “Prima resultaten”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.