Nieuwe columnist: Edward Loef

Wij zijn zeer vereerd u te kunnen meedelen dat de onafhankelijk technisch analist Edward Loef vanaf vandaag elke week een bijdrage zal leveren aan De Kritische Belegger.

De afgelopen weken hebben wij achter de schermen hard gewerkt om dit voor elkaar te krijgen en wij zijn verheugd dat Edward mee wil doen. Ik ken hem een aantal jaren en ik heb heel plezierig met Edward Loef  samengewerkt.

Zijn columns kunt u terugvinden op: https://www.dekritischebelegger.nl/author/edward-loef/

Edward R. Loef (1964) is algemeen directeur van Loef Technische Analyse B.V., een onderneming opgericht op 29 juli 2010 en gespecialiseerd in onafhankelijke professionele technische analyse beleggingsresearch. De heer Loef werkte daarvoor o.a. bij de Rabobank, CenE Bankiers en F.van Lanschot Bankiers als senior beleggingsadviseur en de laatste jaren bij Theodoor Gilissen Bankiers als senior technisch analist.

Edward Loef is bij The International Federation of Technical Analysts (IFTA) in de Verenigde Staten geregistreerd als erkend technisch analist onder de titel ‘Certified Financial Technician’ (CFTe) en in Nederland lid van de Vereniging van Beleggingsanalisten (VBA) en Dutch Committee on Technical Analysis (DCTA). LTA publiceert o.a. wekelijks een technische analyse column voor de internetsite van Het Financieele Dagblad en levert onafhankelijke beleggingsresearch aan derden in de vorm van nieuwsbrieven, presentaties en workshops e.d.

In zijn columns wordt elk weekend een ‘Technisch Inspirerend Patroon’ (afgekort ‘TIP’) onder de publieke aandacht gebracht. De LOEF TIP is bedoeld om belangstellenden in de technische analyse wekelijks te inspireren. De technische analyse maakt primair gebruik van de koersgrafiek en van de beurskoers afgeleide indicatoren met het doel om trends en trendomslagen tijdig te herkennen.

Zo dadelijk volgt zijn eerste column.

Met vriendelijke groet,

Satilmis Ersintepe

8 gedachten over “Nieuwe columnist: Edward Loef”

  1. De werkelijke reden van Cees de Vries zal zeker niet op deze site kenbaar gemaakt worden. De waarheid zit even anders…. Maar jongens en meisjes? vorige week had ik het er al over en nu op journaal: Wat gaat Ierland en de nieuwe regering doen met de afspraken die er nu liggen met Brussel?? van tafel vegen ??

  2. Super, en een heel mooi welkom op de site van de kritische belegger.
    Het vorig jaar geplaatste artikel door de heer Ersintepe, krijgt nu echt vorm en inhoud. Wanneer dit ook nog eens op prof. wijze wordt ondersteunt door een supertechneut, kunnen de kansen in de (nabije) toekomst veel mooie vreugdevuren ontsluiten. Zelf heb ik op de mooie plannen al een voorschot genomen door een account bij whselfinvest te nemen. Een absolute aanrader voor het supersnel kunnen plaatsen en aanpassen van de posities. De combinatie van de draadjes op de DAX in samenspel met een mooi platform kan het succes alleen maar mooier maken. Ik spreek uit pure praktijkervaring. Machtig mooi, die futurehandel……….

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.