Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nieuw! Live beleggen

Wij zijn zeer vereerd om u mee te delen dat technisch analist en vermogensadviseur Cees de Vries, die een unieke analyse- methode hanteert in Nederland, wekelijks een bijdrage zal leveren aan onze website.

Vanaf 13 december 2008 zal elk weekend een bijdrage verschijnen waarbij, als de omstandigheden dat toelaten, een “live trade” opgenomen zal worden op https://www.dekritischebelegger.nl/ .

U kunt daarbij een analyse verwachten die op dat moment ‘hot’ kan worden. Hij zal dus niet uitsluitend over de AEX schrijven.

Hij zal van tevoren een prijs aangeven waarop actie ondernomen kan worden en geeft daarbij het verwachte rendement van deze tip. De analist geeft tevens het niveau aan wanneer u uit moet stappen (stop loss).

Een voorbeeld: het advies is om in olie te stappen (long) maar pas op een bepaald niveau. Hij kondigt dat aan en noemt een stop. Op de dag dat de olieprijs daadwerkelijk op dat niveau is aanbeland, plaatst hij een update want het is tenslotte een live trade die echt gedaan wordt. Met betrekking tot het type product waarmee invulling kan worden gegeven aan het advies het volgende: iedereen hanteert een eigen risicoperceptie. De één koopt een turbo, de ander een tracker, weer een ander een optie enz. Hij zal aangeven welk product hij gebruikt, maar u dient zelf na te gaan of dat product ook bij uw risicoperceptie past.

Cees de Vries was vanaf 1988 tot 1998 senior vermogensadviseur bij verschillende banken. Van 1998 tot 2008 was hij verantwoordelijk voor de invulling van Technische Analyse bij van Lanschot Bankiers. Hij was destijds één van de eerste technisch analisten die eind 1999 zeer pessimistische vooruitzichten durfde bezigen.

Zijn specialiteit is het analyseren van fondsen en markten op basis van de onbekende, maar unieke wiskundige methode van W.D. Gann . Deze methode heeft als grote voordeel dat naast grote accuratesse qua koersniveaus, ze ook van tevoren, en dus niet achteraf bekend zijn.

Cees is nu werkzaam als zelfstandige en adviseert naast het analyseren een snel groeiende groep professionele beleggers.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *