Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nieuw! Automatisch beleggen met cfd’s

Na vele kopjes koffie, hoog oplopende emoties en hard werken kunnen we u eindelijk meedelen dat we per 1 oktober aanstaande starten met automatisch beleggen. Wij zullen beleggen met CFD’s van IG.

Thans hebben we een aantal signalendiensten, zoals DaxTrader korte termijn waarbij we een e-mail en SMS sturen als er een nieuw signaal is. Wij kunnen ons voorstellen dat u niet de hele dag de tijd heeft om de signalen te volgen. Daarom hebben wij na hard werken autotrading ingesteld. Wij zullen beleggen met CFD’s van IG.

Autotrading, soms ook wel het nieuwe beleggen ofwel beleggen 2.0 genoemd, is een vorm van beleggen waarbij de trades worden uitgevoerd door een computer. Het is een vorm van beleggen waar u zelf geen omkijken meer naar heeft. De signalen worden gezonden naar uw computer en middels een stukje software worden deze automatisch uitgevoerd. In plaats van verzending van de signalen naar uw mobieltje komt nog daarbij de verzending van het signaal naar uw computer.

Seminar

Ik kan me voorstellen dat u nog veel vragen heeft.  Wij houden op dinsdag 15 september een seminar over autotraden. Daarbij zullen wij ook de werking van ons grondsysteem uitleggen.

Via de onderstaande contactformulier kunt u zich aanmelden voor het seminar Autotraden op 15 september. Deelname kost 30 euro inclusief BTW ter dekking van de kosten.

Programma:

18:30 Inloop
19:00 -19:30 Introductie/ gebruik CFD’s
19:30-20:00 Satilmis over systeem/traden
20:00-21:00 AutoTraden
21:00 -21:30 Vragen
21:30-22:00 uur Afsluiting/borrel

Plaats

Van der Valk Hotel in Hoorn. Makkelijk te bereiken per auto. Zie https://www.hotelhoorn.com/contact#route en parkeren is gratis. Gratis koffie en thee.

Een verwijzing namens de titelfoto van Dean Jarvey: https://flic.kr/p/7HRCKQ

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

10 reacties op “Nieuw! Automatisch beleggen met cfd’s”

 1. Avatar

  gefeliciteerd met deze nieuwe ontwikkeling! klein vraagje, moet ik mijn computer de hele dag aan laten staan wanneer ik autotrading wil gaan doen?

  1. Satilmis

   Beste Eric,

   Bedankt voor je reactie en de felicitatie. Wij zijn de eerste en enige in Nederland die gebruikt maakt van CFD’s van IG om te autotraden. Een primeur dus.

   De huidige situatie is dat wij een e-mail en SMS sturen als er een nieuw signaal is. Bij autotraden zulllen we ook het signaal naar de computer van de leden sturen. Een stukje software zorgt er voor dat order uitgevoerd kan worden.

   Hiervoor moet er een online verbinding zijn dus uw computer moet wel aanstaan met internetverbinding om het signaal te ontvangen. Dus uw computer moet de hele dag aanstaan.

   Ik kan me voorstellen dat u het een gedoe vindt met de PC thuis, kan dat niet anders?

   Dan hebben wij een goede oplossing voor u.

   U kunt overwegen een PC of server te ‘huren’. Er zijn veel aanbieders met scherpe prijzen op het internet te vinden. U kunt daar de trading van ons onderbrengen middels het ‘remote’ inloggen, wat overal ter wereld mogelijk is. Handig tijdens een zakenreis, vakantie of anderszins. Voorts wordt de internetverbinding goed bewaakt en zijn andere typen storingen nagenoeg onmogelijk, iets wat bij u thuis minder stabiel kan zijn.

   Een voorbeeld is die van Strato die voor slechts 9 euro per maand kunt inhuren. Zie: https://www.strato.nl/vps-windows/

   U huurt een stukje serverruimte die u op afstand kunt besturen middels inlog.

   Een voorlopige brochure voor autotrading vindt u hier: http://www.dekritischebelegger.nl/wp-content/uploads/DaxTrader%20Korte%20Termijn%20AutoTrading.pdf

 2. Avatar

  Beste Satilmis,

  1) Kunt u mij vertellen hoeveel geld nodig is om met autotrading mee te doen?

  2) Gebruikt u dezelfde systeem-signalen die u al voor uw overige services gebrulkt?

  Dank en groet.

 3. Avatar

  Ik begrijp dat het systeem ook overnight gaat. Is het in de huidige volatiele markt niet erg risicovol om een trade mee te nemen naar de volgende dag? 100 punten hoger of lager bij opening is geen uitzondering.

  1. Satilmis

   Beste Richard,

   We hebben het systeem op de cash index getest. Tegenover een risico van een lagere opening staat ook een potentieel van een “gap”, een koerssprong.

 4. Avatar

  In de brochure staat ook een stuk over storingen. Ik heb zelf wel interesse in autotrading en wil daarvoor ook wel een VPS huren, maar in hoeverre in de werking getest? Zou het bijvoorbeeld mogelijk kunnen zijn dat je door een systeemstoring meer dan de stoploss verliest?

  1. Satilmis

   Beste Richard, dat is afhankelijk van de aanbieder van de server. Meestal gelden deze als betrouwbaar. “Maar meestal wordt ik prima geholpen en is de uptime prima. Geen 100% maar de afgelopen jaren toch minimaal 99.8%”. Zie http://www.webhostingreviews.nl/ervaringen/strato-hosting/.

   Wij geven bij de opening van de trade een initiele stoploss mee om verliezen te beperken. Deze wordt dus bij het aangaan gelijk bij IG uitgevoerd. Dit gaat in de meeste gevallen goed maar we kunnen niet garanderen dat meer dan de stoploss verloren wordt.

 5. Avatar

  Een backtest vanaf 2014 leverde een winst op van 22000 euro en omgerekend 18000 per jaar. In de laatste 2 maanden is echter al bijna 10000 winst behaald. Hoe is het verhoudingswijs grote verschil te verklaren? Zijn er dan maanden bij met forse verliezen? In de brochure staat ‘winstgevend beleggen, zonder grote risico’s’, maar met 3x de maximale drawdown loop je toch een best groot risico.

  1. Satilmis

   Beste Richard, we kunnen niet in de toekomst kijken. Het een en ander is uitvoerig beschreven in de brochure. De cijfers wijzen er op dat over een periode van een jaar (meer dan 6.000 waarnemingen en meer dan 200 trades) de winst groter is dan het verlies.

   De 3x keer de maximale drawdown is uit voorzorg dat we niet niet zonder kapitaal komen te zitten.

   Dit systeem is dus niet geschikt voor mensen die te emotioneel zijn. Dat iemand niet tegen zijn verlies kan is een kwestie van gebrek aan zelfkennis is mijn mening. Als je wel zelfkennis hebt, weet je waar je beperkingen liggen en dan weet je ook dat als je een risico neemt dat je pijn kan lijden.

   Particulieren die met geld gaan traden die zij niet kunnen missen, verlies leiden en daardoor in de problemen komen zijn niet slim bezig. Dit soort mensen zou niet lid moeten worden.

   In de brochure zijn alle risico’s uitgelegd.

   Als u zich wilt aanmelden dan kan dat via: http://www.dekritischebelegger.nl/daxtrader-korte-termijn/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *