Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Loef TIP: sluit long posities

Het grote probleem nu is het negatieve momentum dat in de Europese aandelenkoersen aan kracht wint en dat de dalende trend dus lijkt te gaan doorzetten. Het lijkt daarom zinvol om de open tips die allemaal long zijn gepositioneerd te sluiten. There’s nothing wrong with cash. It gives you time to think.

Loef TIP 6 juni 2011
Loef TIP 6 juni 2011

W/V%= Winst of Verlies in procenten.

Op 25 februari jl. stond de Europese DJ Stoxx 600 index op 284,12. Op 3 juni sloot deze beursindex op 273,67.  Vanaf 25 februari werd deze column gestart en is de Europese DJ Stoxx 600 index op weekbasis nooit meer hoger gesloten. Per saldo bedraagt het koersverlies -3,68%. Op basis van het relatieve sterkte concept zijn sinds 25 februari een aantal ‘tips’ geopend en gesloten met als relatief resultaat een outperformance tussen de 1% en 2%. Van de in totaal 10 tips in de afgelopen 14 weken waren er 7 die relatief waarde beter waren dan het martkgemiddelde. Nu zegt dat over deze geringe periode bar weinig, maar het stemt toch tot nadenken .

DJ STOXX 600 INDEX op weekbasis in 2011
DJ STOXX 600 INDEX op weekbasis in 2011

DISCLAIMER

Edward Loef en/of LTA heeft geen prive/zakelijke posities in deze publicatie genoemde waarden. De redactie heeft geen positie in de genoemde effecten. Op dit artikel is deze disclaimer van toepassing.

Gratis nieuwsalert

Wilt u ook profiteren van deze tips en op de hoogte blijven van de nieuwste artikelen die op De Kritische Belegger verschijnen? Meldt u zich dan aan voor onze gratis nieuwsalerts. Daarmee blijft u op de hoogte wanneer er een nieuw artikel is gepubliceerd. De alerts zijn toegesneden op uw interesse gebied. Klik hier om u aan te melden als u dat nog niet heeft gedaan.

Alle tips kunnen teruggelezen worden onder het trefwoord Loef Tip

Edward Loef
Technisch analist
e.loef@dekritischebelegger.nl

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *