De geheimen van Gann (2)

Wij zijn verheugd dat onze columnist Cees de Vries opnieuw bereid is om een seminar te houden over de unieke methode van superbelegger William Delbert Gann (1878-1955). Cees heeft jarenlange professionele ervaring in diens technische analyse methode.

Seminar: waar gaat het over?

In het kort:

  • Wat betekent het als Prijs en Ti jd samenkomen?
  • Hoe profiteren in stijgende en dalende markten?
  • Aandelenselectie middels database.

W.D Gann wordt gezien als een der grootste handelaren aller tijden. De accuraatheid van zijn voorspellingen maakte van hem een legende onder zijn concurrenten en hij is nog steeds populair onder de huidige traders. Gann-analyse is in Nederland echter onderbelicht en wordt nauwelijks toegepast. Daarom willen wij deze technische analyse-methode onder uw aandacht brengen zodat u er van kunt profiteren.Wij willen in het seminar uitleg geven over zijn methode en hoe Cees met vermogen van zijn klanten omgaat.. Een belangrijk element is dat beleggen gebaseerd moet zijn op rekenen en niet gokken.

Daarnaast kunt u, mits tijdig aangegeven bij uw aanmelding met hem van gedachten wisselen over de verwachtingen aangaande de verschillende beleggingscategorieen als rente, valuta, aandelen etc. Ook worden er een aantal interessante beleggingstips getoond.

Bent u een vermogende particulier, een ondernemer die zelf zijn pensioen dient op te bouwen of een belegger die nieuwsgierig is en meer rendement wil halen dan op basis van gokwerk, maak dan uw interesse kenbaar via het onderstaande contactformulier.

Vorig jaar hebben wij dit seminar reeds georganiseerd die positief werd beoordeeld. Er is een verslag te vinden op de site: klik hier Hieronder een aantal reacties van deelnemers:

Frank M

Heeft het seminar voldaan aan uw verwachtingen.Wat vond u ervan en kunt u het andere mensen aanraden?

Nou ik had eigenlijk weinig verwachtingen omdat ik niet wist wat een en ander inhield. Ik moet zeggen de methodiek is zeer toegankelijk en als het allemaal klopt erg simpel om toe te passen!! Is aan te raden maar als inderdaad een en ander zo makkelijk werkt dan niet aan te veel mensen doorvertellen!!!

Kunt u in een paar regels beschrijven met welke indruk u kwam en vervolgens naar huis ging?

Ik kon alleen de naam Gann en had wel eens gehoord dat hij een methodiek had die de benchmark versloeg maar met systemen denk je gauw aan ingewikkelde formules, grafieken, lijnen etc.En dit, eigenlijk heel simpel als je met percentages kunt rekenen. Ik ging naar huis met het gevoel; daar wil ik meer van weten!

Paul van der K

Heeft het seminar voldaan aan uw verwachtingen.Wat vond u ervan en kunt u het andere mensen aanraden?

Ja, en zal zeker kennissen verwijzen naar de site voor meer informatie. Kunt u in een paar regels beschrijven met welke indruk u kwam en vervolgens naar huis ging? Ik kwam met een open mindset mbt Gann en heb de avond als leerzaam en gezellig ervaren. De mogelijkheid tot napraten met andere forum leden over hun visie & trading methode was een waardevolle aanvulling.

Deelname

Om kostendekkend te zijn wordt een bijdrage van maximaal EUR 100 (inclusief BTW) gevraagd. Het seminar zal gehouden worden ten kantore van Cees in Molenaarsgraaf. Het seminar wordt op 6 en 13 oktober ’s avonds gehouden. (gelieve uw voorkeur voor datum aan te geven).

Deelname is exclusief voor particulieren en beperkt. Bewust kiezen we voor kleinschaligheid en inmiddels hebben een aantal bezoekers reeds hun interesse kenbaar gemaakt. Daar er nog maar enkele plaatsen beschikbaar zijn is het raadzaam uw interesse nu kenbaar te maken en aan te melden.

Via het onderstaande contactforumulier kunt u zich aanmelden. Vermeld uw naam, aantal personen, telefoonnummer en e-mail adres waaronder u bereikbaar bent. U kunt inschrijven tot maandag 20 september 14:00 uur. Meld u zich snel aan, want vol is vol!

[easy-contact]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.