Cyclus analyse Dr.Martin Boot

Wij zijn zeer verheugd dat de ervaren expert Dr. Martin Boot op ons forum regelmatig artikelen zal publiceren. Hij zal regelmatig de resultaten laten zien van de cyclus analyse van Boot/Cycles handelssystemen.

“De lezer van onze site kan dan zelf zien dat de AEX op eenvoudige wijze geprogrammeerd kan worden, wat leidt tot een perfect  systeem. Geen claim, geen gebabbel, geen meningen, nee gewoon feiten. Dat gebeurt visueel. De schermen zijn zo ingericht dat ze voor zich spreken. Ingewikkelde theorieen en verhalen zijn overbodig”, aldus Dr. Martin Boot.

U kunt zijn bijdragen lezen op https://www.dekritischebelegger.nl/forum/topic/bootcycles-analyse-en-signalen

Update 16 april 2010: Dit is helaas gestaakt. Op verzoek van de heer Boot heb wij de draad weggehaald.

Forum

Wij hebben het forum opgezet naast de normale reactiemogelijkheid op een artikel om eenvoudiger te kunnen discussieren.

Forumleden kunnen zelf een discussie starten en hebben tevens de mogelijkheid om plaatjes en video’s te plakken.

Er kunnen onderwerpen gestart worden die niet op de reguliere site behandeld worden. Het doel is het uitwisselen van kennis en ervaring. Zodoende kunt u elkaar helpen.

Wij hebben naar aanleiding van reacties ook een beleggersforum voor beginners aangemaakt:https://www.dekritischebelegger.nl/forum/forum/beginners

Daar kunnen beginnende beleggers kennis en ervaring uitwisselen.

Ook wij hebben subforums voor individuele aandelen ( https://www.dekritischebelegger.nl/forum/forum/fondsen ) zoals TomTom, ING en Aegon aangemaakt.

Daarnaast hebben wij ook een AEX-forum ( https://www.dekritischebelegger.nl/forum/forum/aex) waar u over de beurs kunt discussieren. Ook kunt u interessante nieuwsberichten plaatsen en vragen stellen aan forumleden.

Het doel is een kwalitatieve platform voor onze bezoekers, daar wij geen forum willen hebben met gescheld etc.

Ik nodig u van harte uit om mee te doen en u aan te melden. Een bundeling van ervaring en kennis kan zeker voor u nuttig zijn.

Aanmelden kan via https://www.dekritischebelegger.nl/forum/register.php

2 gedachten over “Cyclus analyse Dr.Martin Boot”

 1. Deze site heet de kritische belegger!!! dus je verwacht een kritische beoordeling.
  Kijk ik naar de site van Boot, dan zegt hij:
  Ik ben echter wel bereid aan serieuze gegadigden met een professionele instelling mijn know how ter beschikking te stellen.
  Oh maar wel tegen een fors tarief!

  Kijk je verder zie je dat je eerst de basiscursus moet doen en vervolgens na deze ballotage het vervolg kunt doen. Kosten 400 en 775 euro.
  Kijk je weer verder dan zie je een vb. van Aalberts met een grafiek van AEGON! En met open verkoop adviezen, waar je als particulier alleen via turbo’s op kunt inspelen. Dan ook nog eens oudere rendementen zonder veel inzicht te geven.
  De heer Boot en de redactie zouden er beter aan doen om gedurende een bepaalde tijd zijn adviezen op de site te zetten zodat wij kunnen zien hoe goed ze zijn. Dat doen andere columnisten zoals de Vries, Groothaar en Nijkamp immers ook!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.