CritiTrader stapt over op de CFD’s van IG

Vanaf vandaag stappen we met onze tradingservice CritiTrader over op CFD’s van IG . Een CFD (Contract for Difference) is een simpele en efficiënte manier om versneld, dus met een hefboom, in te spelen op koersstijgingen of -dalingen.

Het grootste nadeel van bijvoorbeeld Speeders zijn de beperkte handelstijden. Daardoor loopt u het risico dat u de volgende dag met een flink koersverlies geconfronteerd wordt. De CFD’s van IG hebben dat probleem niet, omdat de handelsuren op veel producten langer zijn. Hier kunt u 24 uur per dag handelen in de belangrijkste markten ter wereld. Bij IG handelt u CFD’s op Forex, Indices, Grondstoffen, Aandelen en meer, alles op één handelsrekening.

Belangrijkste kenmerken van CFD’s:

  • Het is belangrijk om te weten dat CFD’s hefboomproducten zijn. Hiermee kunt u met relatief weinig inleg al heel veel doen.
  • De hefboom brengt u kansen en risico’s. Voor de risico’s biedt IG een uitgebreid risicomanagementpakket aan met onder andere Gegarandeerde Stop-losses, een unieke risicomanagement-tool.

Met de CFD’s van IG neemt u eigenlijk een positie in op de toekomstige waarde van een onderliggende waarde zoals een index, een aandeel, een valutapaar, een grondstof of meer.

Ook wordt u hier nooit daadwerkelijk eigenaar van de onderliggende waarde, u handelt alleen in de prijsverschillen bij opening en sluiting. CFD’s zijn hefboomproducten en hebben vele voordelen ten opzichte van andere hefboomproducten. Handelen met CFD’s is een zeer interessant alternatief op het traditioneel handelen van financiële producten en biedt vele voordelen.

Waarom IG?

IG is de grootste aanbieder van CFD’s en een grote ervaren broker die in meer dan 100 landen actief is en aan de beurs van Londen genoteerd staat. Bij IG bieden zij u transparante prijzen, superieure technologie en een gemakkelijk te gebruiken handelsplatform. Handelen met CFD’s doet u bij IG bij een ervaren broker en betrouwbare broker.

Speciale actie!

We kunnen het leuker voor u maken: Open nu een rekening bij IG, stort minimaal €4.000 en krijg negen maanden een CritiTrader-abonnement ter waarde van € 179 gratis. Meld u aan met deze link voor IG en geef door aan IG dat u gebruikt wenst te maken van een CritiTrader-abonnement. Na goedkeuring door IG ontvangt u van ons bericht.

Bestaande klanten

Dit geldt ook voor bestaande klanten van IG als u minimaal €4.000 op de rekening hebt staan.

Als u denkt aanspraak te maken op de actie, kunt een email sturen naar info.nl@ig.com of naar ons.

Als uw aanmelding goedgekeurd is door IG, ontvangt u dus 9 maanden lang de signalen gratis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.