Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

CritiTrader op 3000 euro winst

Ondanks de moeilijke markt hebben wij met CriTrader dit jaar tot dusverre netto € 3.002 verdiend. Dat is een rendement van ruim 30%.

CritiTrader biedt op een eerlijke, duidelijke en transparante manier signalen aan. Er wordt meestal een duidelijke stoploss meegegeven.

Resultaten

Dit jaar staat CritiTrader op een winst van  €3.002 (30,02%) per 22 mei 2012. Daarmee zijn wij een van de weinige sites die dit jaar een positief resultaat laten zien. Hieronder een overzicht. We gaan uit van een NETTO SCORE met alle kosten eraf zoals die van het abonnement en de transactie kosten.

CT-Resultaten-bijgewerkt tot en met 22-mei-2012
CT-Resultaten-bijgewerkt tot en met 22-mei-2012

Rendementen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Een overzicht van de trades van deze maand:

CT recente trades
CT recente trades

Doel van CritiTrader

Wij zijn begonnen met een startkapitaal van 10.000 euro. Ons streven is om een nettowinst van minimaal 500 euro per maand te halen, dus 5% per maand. Gezien de huidige score liggen wij voor op ons doel. De signalen zijn bedoeld voor  traders.

CritiTrader is in feite voor iedereen goed te doen, en om ermee van start te gaan. Er is niet zoveel kapitaal nodig.

Beleggingshorizon

Wij hebben de posities van enkele uren tot een dag of enkele dagen in portefeuille. De beleggingshorizon is daardoor als  kort te beschouwen.

Hoe werkt het

CritiTrader is een abonnement waarmee we met speeders (of eventueel Turbo’s) handelen op de AEX index, DAX-index, Euro-Dollar, Goud,Zilver en Olie. Wij stappen onmiddellijk in.

Een voorbeeld:

Wij gaan short op de AEX op 330,08. Wij kopen 500 stuks AEX CT Lim Speeder Short 342 20-04-2012.

ISIN Code: DE000CG31U09

prijs speeder: 1,32.

Stoploss: 331,50. Eerste Koersdoel: 328

U krijgt dus van ons ook de stoploss mee zodat het duidelijk is. Als de stoploss of het koersdoel wordt aangepast of de positie wordt gesloten, krijgt u uiteraard bericht via de mail/SMS en kunt u terecht op het besloten deel van het forum.

Ervaring van leden

Leden zijn te spreken over onze aanpak. Ervaringen met CritiTrader kunt u hier lezen: klik hier

Abonnementen

Wie deel wil nemen aan de service CritiTrader kan kiezen uit 2 varianten. U kunt er voor kiezen om de signalen per SMS te ontvangen of per e-mail binnen te krijgen. Daarnaast krijgt u toegang tot het besloten deel van het forum.

1. Eenmalig proefabonnement van 1 maand: € 49. U kunt dan zien of het wat voor u is. Na het einde van de periode kunt u zelf aangeven of u de signalen langer wilt ontvangen. Als u de berichten per SMS wilt ontvangen, dan kost het € 59.

2. Kwartaalabonnement: € 179. U abonnement loopt automatisch af tenzij u aangeeft de signalen verder te ontvangen. Als u de berichten per SMS wilt ontvangen, dan kost het € 189.

Aanmelden

Om de adviezen te volgen dient u lid te zijn van het forum. Als u geen lid bent, kunt u zich registreren: Klik hier

Stuur ons daarna een e-mail aan voor welk abonnement u kiest en of u de signalen per SMS wilt ontvangen. Vermeld daarnaast uw naam, gebruikersnaam op het forum, adres, mobiele telefoonnummer, uw woonplaats en land: crititrader@dekritischebelegger.nl

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *