CritiTrader op 2000 euro winst

Ondanks de moeilijke markt hebben wij met CriTrader in de afgelopen vier maanden netto € 2.039 verdiend.  Dat is een rendement van ruim 20%.

Sinds 1 december van vorig jaar hebben wij u voorzien van gratis tradingsignalen als hulpmiddel.  Daarmee hebben bezoekers van onze site  kennis kunnen maken met CritiTrader, hoe het werkt en zelf kunnen zien wat de resultaten waren. De signalen kunt u hier en hier bekijken. De signalen zijn bedoeld voor actieve traders.

CritiTrader biedt op een eerlijke, duidelijke en transparante manier signalen aan. Er wordt meestal een duidelijke stoploss meegegeven.

Resultaten

Dit jaar staat CritiTrader op een winst van  €1.593 (15,93%) per 28 maart 2012. Daarmee zijn wij een van de weinige sites die dit jaar een positief resultaat laten zien.

CT-Resultaten-2011
CT-Resultaten-2011

Rendementen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

CT-Resultaten-per-28-maart-2012
CT-Resultaten-per-28-maart-2012

Rendementen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Een overzicht van alle trades van 2012 kunt hier vinden: klik hier

Doel van CritiTrader

Wij zijn begonnen met een startkapitaal van 10.000 euro. Ons streven is om een nettowinst van minimaal 500 euro per maand te halen, dus 5% per maand. De signalen zijn bedoeld voor actieve traders.

We gaan uit van een NETTO SCORE met alle kosten eraf zoals die van het abonnement en de transactie kosten. Kortom, CritiTrader is in feite voor iedereen goed te doen, en om ermee van start te gaan. Er is niet zoveel kapitaal nodig.

Uit het resultatenoverzicht ziet u dat wij erin geslaagd zijn om ons streven te behalen.

Beleggingshorizon

Wij hebben de posities van enkele uren tot een dag of enkele dagen in portefeuille. De beleggingshorizon is daardoor als  kort te beschouwen.

Hoe werkt het

CritiTrader is een abonnement waarmee we met speeders (of eventueel Turbo’s) handelen op de AEX index, DAX-index, Euro-Dollar, Goud,Zilver en Olie. Wij stappen onmiddellijk in.

Een voorbeeld:

Wij gaan short op de AEX op 330,08. Wij kopen 500 stuks AEX CT Lim Speeder Short 342 20-04-2012.

ISIN Code: DE000CG31U09

prijs speeder: 1,32.

Stoploss: 331,50. Eerste Koersdoel: 328

U krijgt dus van ons ook de stoploss mee zodat u van te voren kunt weten wat het maximale verlies zal zijn. Als de stoploss of het koersdoel wordt aangepast of de positie wordt gesloten, krijgt u uiteraard bericht via de mail/SMS en kunt u terecht op het besloten deel van het forum.

Abonnementen

Per 1 april zal deze service betaald worden. Wie deel wil nemen aan de service CritiTrader kan kiezen uit 2 varianten. U kunt er voor kiezen om de signalen per SMS te ontvangen of per e-mail binnen te krijgen. Daarnaast krijgt u toegang tot het besloten deel van het forum.

1. Eenmalig proefabonnement van 1 maand: € 49. U kunt dan zien of het wat voor u is. Na het einde van de periode kunt u zelf aangeven of u de signalen langer wilt ontvangen. Als u de berichten per SMS wilt ontvangen, dan kost het € 59.

2. Kwartaalabonnement: € 179. U abonnement loopt automatisch af tenzij u aangeeft de signalen verder te ontvangen. Als u de berichten per SMS wilt ontvangen, dan kost het € 189.

Aanmelden

Om de adviezen te volgen dient u lid te zijn van het forum. Als u geen lid bent, kunt u zich registreren: Klik hier

Stuur ons daarna een e-mail aan voor welk abonnement u kiest en of u de signalen per SMS wilt ontvangen. Vermeld daarnaast uw naam, gebruikersnaam op het forum, adres, mobiele telefoonnummer, uw woonplaats en land: crititrader@dekritischebelegger.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.