Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Correctie binnen stijgende trend

De AEX-index is dit kwartaal weinig opgeschoten. De Amsterdamse beursgraadmeter begon het jaar voortvarend. Drie maanden later staat de beurs op ongeveer dezelfde stand.  Dit is in schril contrast met de overige beurzen. De Duitse DAX-index en de Amerikaanse beurzen staan op recordniveaus. Als we onder de motorkap kijken zien we dat de AEX wel een hogere top en een hogere bodem gevormd heeft. Dit kan wijzen op hogere koersen in de komende maanden. Zie hiervoor de onderstaande driemaandsgrafiek.

AEX-INDEX_31 maart 2013
AEX-INDEX_31 maart 2013

De beursgraadmeter vond steun in de steunzone op 345 punten en vrijdag sloot de beurs op boven de 348 punten, een eerste teken dat de correctie voorbij is. Het herstel krijgt meer draagkracht als de AEX boven de 351,56 weet te sluiten. Vooralsnog is dit dus een correctie in een opgaande trend en ik verwacht een verdere opmars naar 359-361 in de komende weken. Natuurlijk moeten we alert blijven op blijvende zwakte. Steun is te vinden op 342 punten die dagelijks iets oploopt.

Met Critrader, onze service voor traders, hebben we wederom goede zaken gedaan door long te gaan op de AEX.  Voor dit jaar staan we op een winst van 981 euro (9,81%). We sturen hoe dan ook een SMS en mail wanneer we wat doen, u kunt dan de positie opnemen via de ISIN-code die we mee sturen.

We kunnen u een mooie aanbieding doen: in de maand april kunt u voor slechts 25 euro een proefabonnement (SMS 35 euro) nemen. Schrijf u in via deze link …

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

2 reacties op “Correctie binnen stijgende trend”

  1. Avatar

    Tja, de ontwikkeling van golf 5, het kan zo maar verkeren dat die klaar is. Pas dan wordt het spannend, als de stijgende trend eruit is!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *