Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Chat mee met Nico Bakker

Wij hebben de ervaren technisch analist Nico Bakker kunnen strikken om mee te doen aan onze chatsessies. Deze wordt  aanstaande donderdag (19 augustus) om 13:00 uur gehouden. Hij zal uw vragen beantwoorden over de markten zoals AEX,olie,goud of uw favoriete aandeel. Schrijf u gauw in en doe mee!

Nico Bakker

Voorheen hoofd technische analyse bij ABN Amro, nu zelfstandig technisch analist. Hij werkt veelvuldig voor RBS en geeft daar tips voor het handelen van turbo’s.

Zijn expertise is het visueel analyseren van beurs- en koersontwikkelingen, het ontwerpen van objectieve sentiment- en handelsmodellen, behavioral finance en het definiëren van scenario’s voor handelaren en beleggingsadviseurs.

Bakker is één van de pioniers van de technische analyse in Nederland en heeft de studie naar koersgrafieken meer bekendheid en waardering gegeven. Dat leidde in 1994 tot het opzetten van een centrale desk Technische Analyse binnen ABN AMRO.

Chatsessies

Wij houden periodiek chatsessie met analisten waarbij bezoekers vragen kunnen stellen. De chatbox is besloten en deelname is beperkt. Alle verslagen kunt u lezen onder het sleutelwoord chatverslag.

Hoe deel te nemen?

Wie mee wil doen moet Skype installeren op zijn pc. Wie dat programma nog niet heeft kan terecht op http://www.skype.nl/. Je kunt er gratis mee bellen, maar er zitten ook nog wat andere aardige features in. Bijvoorbeeld een chat room voor groepen en een SMS-functie.”

Nadat u skype geïnstalleerd heeft, kunt u een e-mail sturen via het onderstaande contactformulier. Vermeld uw skypenaam en dan zal ik u op Skype uitnodigen.

[easy-contact]

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *