AEX,Zilver,Rare Earth Metals

We zien vandaag een forse opleving van de AEX. Zal de Amsterdamse beursgraadmeter verder stijgen? Wat gaan zilver en de Rare Earth Metals doen?

De verwachting op deze expiratiedag is dat de koers boven de Tenkan sluit. Zolang de Tenkan boven de Kijun koerst is de trend positief en kunnen correcties beschouwd worden als countertrends en instap momenten voor Longs.

Dat schrijft ons gewaardeerde forumlid Noach die zijn visie over de AEX geïllustreerd heeft met mooie plaatjes. U kunt het vinden via de link: https://www.dekritischebelegger.nl/forum/aex/aex-stijgt-weer/page/3#post-3817. Heeft u ook een visie of vraag, deel het dan op ons forum. Ik nodig iedereen uit om mee te doen.

Rare Earth Metals

Ook heeft hij in die post een stuk geschreven over zeldzame aardmetalen. Ondanks de dalende koersen van de grondstoffen stegen de aandelen van de “Rare Earth Metals” (Rare) hogere koersen worden verwacht. Er zijn turbo’s en ETFS/Certificaten beschikbaar voor Rare (Molycorp/Lynas).

Zilver

“De verwachting is dat er een countertrend komt dit is een laatste kans om posities te sluiten op de lange termijn zal zilver dalen”, aldus Noach.

Op de Murrey grafiek is te zien dat zilver is oververkocht en wel op de plaats waar verkopers blijven verkopen en geen of te weinig kopers zijn. De koers kan herstellen tot 29 om vervolgens weer te gaan dalen. Kijk voor het plaatje naar https://www.dekritischebelegger.nl/forum/zilver/zilver-kopen/page/2#post-3818.

1 gedachte over “AEX,Zilver,Rare Earth Metals”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.