AEX verder omhoog?

De AEX zet het herstel van gisteren door. De Amsterdamse beursgraadmeter staat om 14:45 uur op een winst van ruim 1% op 308 punten. Zit er meer in het vat?

De beurs steeg vooral door de beter dan verwachte bedrijfsresultaten van Apple. Apple publiceerde dinsdag na het slot van Wall Street een winststijging van 94%. Beleggers zijn woensdag in afwachting van het rentebesluit van de Amerikaanse Federal Reserve en een persconferentie door Fed-voorzitter Ben Bernanke. De FOMC zal om 18.30 met het rentebesluit naar buiten komen.

Technisch vond de uitbraak plaats door een hogere bodem te vormen waarna de beurs de opmars inzette.

AEX 25 april 2012

Een eerste zware weerstand ligt op 309 punten. Mocht die hindernis genomen worden, dan ligt de weg open naar 311 punten. Steun vindt plaats op 306,3 punten.

CritiTrader

Met CritiTrader, onze service voor traders, draaien we zeer goed. Dit jaar staan we op een winst van ruim € 2.300,– netto (alle kosten zitten erin verwerkt zodat het zuiver is) oftewel een rendement van 23% voor dit jaar.

Elke maand willen we minimaal €500,– verdienen. Deze maand hebben we dat streefbedrag al ruim overtroffen. Wij staan voor deze maand op een winst van ruim €700,– .

Wij zijn een van de weinige services die het prima doen met een positief resultaat terwijl de anderen (fors) in de min staan.

De resultaten worden hier bijgehouden: https://www.dekritischebelegger.nl/abonnementen/crititrader/crititrader-resultaten/

Leden zijn zeer te spreken over onze werkwijze. CritiTrader heeft duidelijke moneymanagement regels. Zo beleggen we niet met een te groot bedrag en kopen niet gelijk heel veel stukken. Daarnaast hanteren wij een stoploss en kappen onze verliezen zo veel mogelijk af. Volgers vinden deze vorm van resoluut zijn, prettig.

Henk:

“Goed bezig,zondermeer! Het voldoet aan de verwachtingen door je goede kijk op de beurs! Ik kan het zeker andere mensen aanraden!!”

Ik raad u aan om een maand te proberen en een proefabonnement te nemen. Schrijf u in via deze link:

https://www.dekritischebelegger.nl/abonnementen/crititrader/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.