AEX op de sofa

Na een knallende start in het nieuwe jaar is de AEX per saldo nauwelijks van zijn plaats gekomen. De afgelopen twee weken heeft de Amsterdamse beursgraadmeter geworsteld met de 352.33 weerstand. Daar werd een dubbele top gevormd waarna een correctie volgde. De lange termijn trend is nog immer positief. Als we naar de grafiek hieronder kijken was vooral sprake van het opvullen van het koersgat na de sprong begin januari.

TA AEX 16 januar i 2013
TA AEX 16 januari 2013

U kunt zien dat het gat nog niet geheel opgevuld is. Wellicht heeft de AEX nog een stukje te gaan. Belangrijk is het 347 punten niveau.  Een slot hieronder maakt de weg vrij voor een verdere short escalatie. Zolang de bodem op 340 het houdt is de trend positief.

Crititrader

Ons voornemen met Critittrader voor dit jaar is zo min mogelijk te traden en daarmee zoveel mogelijk winst te halen. Dat betekent dus lagere kosten en minder stress. Vooraf geven wij aan wat het eerste koersdoel zal zijn en wat de stoploss is. U weet dus precies wat het verlies zal zijn omdat de stoploss definitief is. Wij stappen vooraleerst voorzichtig in de markt en bouwen de positie uit als het onze richting gaat. Het eventuele verlies is dan beperkt terwijl de winst flink kan oplopen.

Ik raad u aan om het te proberen. U krijgt per e-mail of SMS zowel de instap als de uitstap te weten.

De kosten zijn slechts 35 euro inclusief BTW en 45 euro. Als u een SMS abonnement neemt is het tarief 45 euro tot 1 maart 2013.

Aanmelden kan via deze link: KLIK HIER

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.