Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

AEX nog kleurloos, BP afblijven

Vorige week gaf ik aan dat de AEX kleur moest gaan bekennen. Dat is nog niet gebeurd. Over het aandeel BP kan ik kort zijn: afblijven

AEX

Vorige week gaf ik aan dat de AEX kleur moest gaan bekennen. Dat is nog niet gebeurd. Tussen globaal 320 en 340, waar veel belangrijke voortschrijdende gemiddeldes bewegen, geeft de AEX aan nog niet te weten wat te doen. Ik verwacht vandaag of maandag een ‘low’, die de start van een opwaartse beweging moet inleiden. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat er relatief weinig houvast is voor deze stelling, dus neem ik geen posities in nu.

Immers, het koersdoel van de Dow Jones is nog niet gehaald en het negatieve sentiment van een kopschouderpatroon bij de bepalende S&P 500 is ook niet aanwezig.

Ik houd dus rekening met een ‘low’ waarvandaan nog een rally tot de oude top mogelijk is. Onder 320 vervalt deze verwachting en kan het snel neerwaarts duiken richting 300 tot 280.

AEX TA 25 juni 2010
AEX TA 25 juni 2010

Klik op grafiek om te vergroten (opent in nieuw venster)

BP

Nieuwe lows en op weg naar koersdoel van 27-. Ik vermoed dat we er dwars doorheen gaan duiken op basis van (niet getoonde) indicatoren. Afblijven dus.

Technische analyse BP 25 juni 2010
Technische analyse BP 25 juni 2010

Gratis e-mail alert

Om op de hoogte te blijven van wijzigingen in de tips, zoals wijzigingen stoploss of winstnemingen, raden we u aan gebruik te maken van het gratis e-mail-alert, waarvoor u zich kunt aanmelden met deze LINK.

Forum

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan ons forum en ervaring of kennis te delen. U kunt natuurlijk ook vragen stellen.Inloggen op ons FORUM kan via deze link ….

Inschrijven is geheel gratis en kan via deze link: https://www.dekritischebelegger.nl/forum/register.php

Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing.

Cees de Vries, technisch analist en vermogensbeheerder

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *