fbpx
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

We eindigen week 1 van dit jaar met een winst van 477 euro oftewel een rendement van 4,77%. Daarmee hebben we bijna onze streefwinst voor deze maand behaald.

In december van vorig jaar hebben we een winst geboekt van € 446. Het totaal rendement is dus gestegen naar € 923, oftewel een rendement van 9,23%.

Voor de snelle jongens en meisjes hebben we CritiTrader. De signalen van vorig jaar kunt u HIER bekijken. Wij zijn het nieuwe jaar op nul begonnen ondanks dat we nettowinst hebben behaald van 446 euro.

Wij zijn begonnen met een startkapitaal van 10.000 euro. Ons streven is om een rendement van 500 euro per maand te halen, dus 5% per maand. De signalen zijn bedoeld voor actieve traders die dagelijks in-en uitstappen en voor degenen die ook een paar dagen in positie willen blijven.

Volgen per e-mail

U kunt CritiTrader volgen op https://www.dekritischebelegger.nl/forum/trading/crititrader-2012.

Ook kunt u de portefeuille per e-mail volgen. Dit kunt u doen door u aan te melden als forumlid.  Plaats vervolgens een reactie in het draadje https://www.dekritischebelegger.nl/forum/trading/crititrader-2012 waarbij u kenbaar maakt dat u de updates van de portefeuille per e-mail wilt ontvangen.

Daarnaast kunt u het forum volgen op Twitter:  http://twitter.com/Beursforum

Niet vergeten om een reactie daar te plaatsen!

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *