Het verhaal achter de Kritische Belegger

Ik, Satilmis Ersintepe, heb altijd een fascinatie gehad voor beleggen en menselijk gedrag. Hoe nemen mensen beslissingen en waarop baseren ze hun keuzes? Hoe komt het bovendien dat er grote welvaartsverschillen zijn?

In November 2008, op het dieptepunt van de aandelenkoersen en tijdens de economische crisis besloot ik op zoek te gaan naar antwoorden. Banken verkeerden op dat moment in zwaar weer en beleggers verloren veel geld. Online was er voldoende informatie te vinden over de markt, maar deze kennis was altijd verbonden aan financiële instituties en nooit onafhankelijk. Ik wilde schrijven zonder dat er sprake was van taboes, maar met eerlijke analyses. Ik wilde een fris en onbevangen geluid bieden.

Zo ontstond De Kritische Belegger. Door de jaren heen leerden steeds meer mensen mijn platform kennen en ontving ik vele positieve reacties over de informatie die ik met de wereld deelde. Nog dagelijks verdiep ik me in de beurzen en handelskoersen. Voor zowel mijn klanten als voor de bezoekers van mijn website.

De vele positieve reacties bevestigen onze missie.
– Satilmis Ersintepe, oprichter De Kritische Belegger

Tegelijkertijd ontwikkelde ik een programma dat geheel automatisch inspeelt op de marktpatronen van de beleggersmarkt. Voort zowel groot vermogenden met een beleggersbudget van meer dan € 100.000,- als voor degenen met een budget van € 10.000,- biedt de Kritische Belegger mogelijkheden.

Ik werk transparant, praktisch, diepgravend en altijd gebaseerd op onafhankelijk en degelijk onderzoek om zo het rendement te maximaliseren.

Ervaar zelf de mogelijkheden van Automatisch Beleggen.


AUTOMATISCH BELEGGEN

Over mij

drs Satilmis Ersintepe, oprichter en CEO van De Kritische belegger
drs Satilmis Ersintepe, oprichter en CEO van De Kritische belegger

Met mijn fascinatie voor beleggen en het gedrag van mensen besloot ik economie aan de Universiteit van Amsterdam te gaan studeren. Vervolgens werkte ik bij verschillende banken en vermogensbeheerders. Dankzij mijn uitgebreide werkervaring heeft Satilmis een grote kennis over de beleggingswereld opgebouwd.

Ik voorzag de dotcom-bubbel, maar bleef onbegrepen. Ik liet me echter niet uit het veld slaan maar is juist dankzij mijn eigenzinnigheid, kritische blik en zelf ontwikkelde beleggingssysteem kundiger dan ooit. Voor mijn relaties behalen wij jaarlijks een succesvol rendement van ruim 60 procent.

Meer over mij kunt u vinden op Linkedin: https://www.linkedin.com/in/satilmis-ersintepe/

Waarom kiezen voor De Kritische Belegger

Wanneer u samenwerkt met De Kritische Belegger biedt dit een aantal belangrijke voordelen.

Ontvang kansrijke tips

Als belegger wilt u rendement maken. Wij bieden regelmatig tips waarvan u kunt profiteren.

Deskundig

Wij werken samen met onafhankelijke partijen om een optimale deskundigheid te kunnen bieden.

Hulpvaardig

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag om beter te kunnen beleggen. Wij staan altijd open voor een gesprek.

Jarenlange ervaring

Dankzij ons trackrecord van ruim 11 jaar kunt u op ons bouwen. We vormen een tegenwicht tegen grote instituties.

Eerlijk en betrouwbaar

We bieden altijd eerlijke informatie en advies. Zo werken we enkel met deskundigen samen die weten hoe de markt in elkaar steekt.

Aan de slag

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?


AANMELDEN

Wat u zoekt

Wij hebben meer dan 11 jaar ervaring

Ons doel is om particuliere beleggers te helpen en zo een tegenwicht te vormen tegen grote instituties.

Wij begrijpen als geen ander dat u als belegger op zoek bent naar eerlijke en betrouwbare informatie, geschreven door deskundige mensen die u willen helpen. U zoekt tips, maar wilt ook ondersteuning.

De kernwaarden van De Kritische Belegger zijn:

  • Onafhankelijk
  • Deskundig
  • Respect
  • Vertrouwen
  • Eerlijkheid
  • Hulp

Met ruim 11 jaar ervaring hebben we een manier gevonden om beleggen makkelijker en eenvoudiger te maken.

Klanten vertellen

Ook deze Belg leest nagenoeg dagelijks jullie bijdragen. Zeer leerrijk, met inzichten die ik nog niet kende, bijvoorbeeld over ‘de tides’. Ik begin er stilaan in te geloven… zeker als ik zie wat er zich op dit moment voltrekt op de beurzen.
DirkBelgië
De Kritische Belegger, de naam zegt het al: af en toe een andere invalshoek. Ik ben zeer positief over jullie site. Jullie onderscheiden je door kwalitatief goede artikelen met een fijne diversiteit aan schrijven. Boeiend. Ga zo door!
JeffNederland

Lees hier de ervaringen over Automatisch Beleggen