skip to Main Content

Laatste Nieuws

Source: włodi & https://flic.kr/p/6nA2S4

Polen spint garen bij de pandemie

India was het land van de natte droom van het outsourcend Westers bedrijfsleven. Een oneindig groot aantal goed opgeleide Indiërs werkte hard voor een grijpstuiver.

Aandelenbeurs op beslissend moment

Zal deze stijging van de beurs in tranen eindigen of is dit eigenlijk het begin van een nieuwe meerjarige bullmarkt ?

Source: Archives New Zealand & https://flic.kr/p/nhYaDh

Staan we opnieuw aan de vooravond van 1914?

De geschiedenis leert geen lessen, maar soms dringen de parallellen zich wel erg benauwend op. Neem bijvoorbeeld de snel verslechterende relaties tussen de huidige twee supermachten.

https://bit.ly/2ZOwHqA geen attributie noodzakelijk

Waarom de volgende corona-crash eraan komt

De aandelenkoersen stijgen alsof de lockdown niet heeft plaatsgevonden. Sinds het dieptepunt medio maart is de leidende Duitse index met bijna 40 procent gestegen.

Don Graham & https://flic.kr/p/hAn1WQ

Beleggen in renewables rendeert

De conventie wil, dat renewable energy goed voor het milieu is, maar dat fossiele energie goed voor de portemonnee is. Die traditionele opvatting lijkt ingehaald door de werkelijkheid. Onderzoek wijst uit dat aandelen renewables niet alleen een hoger rendement op…

And the winner is…

Wat is verstandig en handig voor de belegger? Veel segmenten van de aandelenmarkt zijn achtergebleven en dus goedkoop. Oppikken dan maar en afwachten?!

https://pixabay.com/nl/google-www-online-zoeken-zoek-485611/

Techreuzen zoeken de confrontatie

Voor veel techbedrijven is The Cloud een van de belangrijkste poorten naar de toekomst. De investeringen zijn dan ook enorm.

Tech wint vandaag en ook morgen

Big tech is een onmiskenbare winnaar in deze tijden van pandemie. Microsoft, Apple, Amazon, Alphabeth en Facebook hebben hun gezamenlijke marktkapitalisatie sinds het dieptepunt van maart met $ 1,7 biljoen zien groeien.

Source: Crysis Rubel & https://flic.kr/p/v3C8nf

Dit aandeel geeft een onthutsend alarmsignaal

Elke afzonderlijke Amerikaanse staat is begonnen met het verminderen van de beperkingen  , waardoor een bevroren economie kan beginnen te ontdooien.

Source: Ralf Steinberger & https://flic.kr/p/SvHya9

Crisis maakt hongerig naar aandelen

Sinds eind februari is de interesse van beleggers in aandelen fors toegenomen. Onlinebroker Degiro kan de forse instroom van nieuwe klanten niet aan.

Source: PROF_A & https://flic.kr/p/eg3nQo

Tegeltjeswijsheden

Het is een tegeltjeswijsheid. Beurs en belegger kijken altijd over de problemen van vandaag heen naar de oplossing van morgen.

Alexander Boden & https://flic.kr/p/x5k4W

Zo lang duurt het herstel na een beurskrach

De leidende Duitse index heeft in zijn geschiedenis verschillende keren zware tegenslagen geleden. Het duurde vaak vele maanden of zelfs jaren om de opgelopen verliezen goed te maken.

Back To Top
×Close search
Zoeken
LAAT ME U HELPEN