skip to Main Content

Geld, goud en zilver

geld goud zilver cover
geld goud zilver cover

Afgelopen week werden Eric Mecking en Elmer Hogervorst geïnterviewd door Welmoed de Lang van AmsterdamFM.nl.

Eric Mecking kondigde de financiele crisis ruimschoots aan voordat die een feit was. In zijn nieuwe boek ‘Geld, goud en zilver’, dat hij samen schreef met Elmer Hogervorst, beschrijft hij opnieuw verschillende toekomstscenario’s. Nu met betrekking tot ons financiele systeem en vooral tot goud. Zo slecht als het gaat met het eerste en onze huidige betaalmiddelen, zo goed gaat het met de edelmetalen en dan vooral goud. Maar wat te doen met goud?

In Goede Zaken praten Mecking en Hogervorst met Welmoed de Lang over het edele metaal. Hoe schaf je het aan, wanneer, hoeveel, van wie? En natuurlijk, waar sla je het op?

Luister hier het interview terug.

Elmer Hogervorst
http://weblog.goudtekoop.nl

DIT VINDT U MISSCHIEN OOK INTERESSANT

Recente reacties

Dit bericht heeft 5 reacties
  1. beste Elmer.
    In reactie op je stukje haal ik het volgende even aan: “Zo slecht als het gaat met het eerste en onze huidige betaalmiddelen, zo goed gaat het met de edelmetalen en dan vooral goud”. Ik snap deze uitspraak niet, want de goudprijs is de afgelopen maanden met 20% gezakt!
    Graag een reactie.

    1. Beste Charley,

      Deze quote komt van de site van Goede Zaken en die heeft ‘m weer gehaald van de achterkant van ons boek. Op de achterkant van een boek zet je natuurlijk geen quotes die betrekking hebben op de koers van vorige vorige week of van vorige maand. Deze quote ziet op de trend in goud en zilver van de afgelopen 11 jaar. Bekijk eens deze grafiek: http://stooq.com/c/?s=xaueur&c=10y&t=l&a=ln&b, dan zie je dat de recente correctie helemaal niets om het lijf heeft als je haar bekijkt vanuit het perspectief van de afgelopen 11 jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *Hoe kunnen we u helpen ?

Recente Artikelen

Abonneer u om updates te ontvangen!

Archieven


Back To Top
×Close search
Zoeken
LAAT ME U HELPEN