Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Dit zilveraandeel moet u hebben !

Wij hebben lang gezocht maar we stuitten op een zilver aandeel die u niet mag missen.  In de afgelopen weken is de zilverprijs fors gezakt. De prijs van het edelmetaal staat 67% lager ten opzichte van de piek in 2011. Stelt u zich voor wat er met de koers van dit aandeel gebeurd als de zilverprijs helemaal hersteld is !  Bent u benieuwd welk aandeel dit is? Wij geven dit rapport gratis weg ! Speciaal voor onze lezers bieden wij het volgende aan: Word lid van onze tipper service en ontvang dit rapport ter waarde van 249 euro gratis ! >>> MELD U ZICHI HIER AAN<<<. Meld bij opmerkingen “actie zilveraandeel ”

Het bedrijf heeft lage schulden en het liquiditeit van de onderneming stijgt. De financiële positie is solide.

Inflatie zal een belangrijke aanjager zijn van de zilverprijs in de komende jaren. De plannen van president Trump zal mogelijk leiden tot een hogere staatsschuld. Deze leiden door een groei van het geldaanbod tot een hogere inflatie. In tijden van een oplopende geldontwaarding is het beste om uw geld in harde bezittingen zoals goud en zilver te beleggen. De overheid kan weliswaar geld bijdrukken maar niet meer goud en zilver aanmaken.

Goud en zilver presteerden goed in tijden van hoge inflatie zoals de jaren zeventig van de vorige eeuw. Goud was volgens de Overeenkomst van Bretton Woods uit 1944 inwisselbaar voor $35 per ounce. Nixon maakte hier een eind aan door deze anker los te laten in 1971. De goudprijs ging hierdoor door het dak en piekte op $850 per ounce.

Volgens superbelegger Jim Rogers is zilver goedkoper dan goud. De gemiddelde zilver/goud ratio is historisch op $15 zilver per ounce goud maar is nu meer dan 70 ! De zilverprijs kan dus wel eens de komende periode gaan stijgen en ons geselecteerde aandeel kan hiervan profiteren.  Bent u benieuwd welk aandeel dit is? Wij geven dit rapport gratis weg !Speciaal voor onze lezers bieden wij het volgend aan: Word lid van onze tipper service en ontvang dit rapport ter waarde van 249 euro gratis ! >>> MELD U ZICHI HIER AAN<<<. Meld bij opmerkingen “actie zilveraandeel ”

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

1 reactie op “Dit zilveraandeel moet u hebben !”

  1. Avatar

    Tijdens een deflatie crisis zullen er andere dingen standhouden dan wat standhield in een crisis met voornamelijk inflatie..
    En bovendien, de index waar het aandeel verhandeld wordt kent ook zo z’n fluctuaties, waar het aandeel ook genoteerd staat, bij een dalende index zal het aandeel dit ook voelen… En dan is er nog de Dollar, of het gehele valutagebeuren..

    Er is veel om rekening mee te houden om een crisisbestendige aankoop te doen, en het zullen niet die zijn welk het meest voor de hand zullen liggen, zilver of goud.
    Maarja, je kunt altijd een gokje wagen natuurlijk en zien hoe ver het komt, tegenwoordig doet men niet anders is mijn idee….

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *