Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Toch maar palladium?

Wie de afgelopen vijf jaar in palladium heeft belegd, heeft een mooie periode achter de rug. De prijs is met maar liefst 270% gestegen.

Ook voor 2020 waren de verwachtingen hooggespannen. De vraag zou het aanbod verre overstijgen.

Palladium is populair bij de automobielindustrie. Het verdwijnt onder meer in de katalysator. Gemiddeld zit er voor een bedrag van $ 300 in de benzine-auto en voor $ 360 in een hybride.

Dankzij het coronavirus kwam deze industrie nagenoeg tot stilstand en werden in China de emissie-eisen los gelaten. De vraag naar het metaal stortte in en daarmee de prijs.

Zal de vraag weer herstellen als de industrie weer op gang komt? Daar leven twijfels over. De automobielindustrie staat onder grote financiële druk en zal naarstiger dan tevoren op zoek gaan naar goedkopere alternatieven. Ook is het nog maar de vraag of de productie gaat herstellen naar het niveau van voor de crisis.

Het is dus geen vanzelfsprekendheid dat de prijs voor palladium weer gaat boomen!

Beste belegger is dit wat u zoekt? Geld verdienen in zowel stijgende -als dalende markt zonder er veel tijd aan te besteden ? Ons handelssysteem op de Duitse beursgraadmeter heeft met een startkapitaal van € 7.000 in juni 2015 , een resultaat van € 35.750 behaald. Dat is een rendement van 410%. Vraag hier de gratis brochure aan.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *