Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Olieprijs keldert en verliest meer dan 20%

De olieprijs is gisteren onder de $43 per vat gedaald, de laagste stand sinds november van vorig jaar. De prijs van het zwarte goud wordt gedrukt door de toenemende productie van Nigeria en Libië, twee OPEC-leden die zich niet gebonden hebben aan de afspraken voor een beperking van het aanbod. De olieprijs zal volgens analist  John Kilduff van hedgefonds Again Capital dalen naar $40.

Handelen met olie? We hebben een automatische handelssysteem op de olieprijs gevonden die het prima doet.  Het kapitaal is aangegroeid van $15.000 in januari 2009 naar $143.000 (op 21 juni 2017). Dat betekent een rendement van 853% !  Het gemiddeld rendement bedroeg ruim 113% per jaar. Vraag hier de gratis informatie aan.

Source: CNBC.com
Dit bericht delen
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Over de auteur

1 gedachte over “Olieprijs keldert en verliest meer dan 20%”

  1. Olie heeft een mooi verloop laten zien de afgelopen tijden ja, precies zoals het hoort te verlopen voor iets wat een bearmarkt in is gegaan, en zit.Daarvoor hoef je niet bij de OPEC te zijn,zoiets gebeurt nu eenmaal, en is prima met technische indicatoren te volgen en derhalve ook goed in te handelen. Olie futures zijn de laatste tijden zeer lucratief geweest!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.