Nieuw! Tipper rapportenservice

Er zijn aandelen die het prachtig doen maar niet bekend zijn bij het grote publiek. Als belegger vergt dat veel speurwerk en niet iedereen heeft daar de tijd voor. Voor hen hebben we de tipper rapportenservice ingesteld. Wilt u geen rendement missen en onze rapporten tijdig ontvangen? Neem dan een abonnement op onze Tipper-service. Het doel is een rendement van 25% inclusief dividend per jaar te halen.

Onze tips zijn vaak een schot in de roos. Onlangs hebben wij vijf aandelen geselecteerd die te duur waren en waar u  op in kon spelen, Een daarvan was chipmaker AMD. Daags na de publicatie duikelde het aandeel waarmee u in enkele dagen een rendement van 24% kon maken. Onlangs hebben we een rapport uitgebracht over internetveiligheid en een aandeel getipt. Deze staat nu  maar liefst 23% hoger (sinds 9 februari). U ziet dus dat dit wederom een parel was.

We gaan niet de gangbare wegen bewandelen maar we gaan op zoek naar vergeten aandelen. Een speurtocht langs de koersenborden op zoek naar die interessante achterblijvers levert het meeste rendement op. Bij deze fondsen is het rendement/risico-verhouding gezonder dan bij de aandelen die al een forse rit hebben gemaakt. Waardering is dus belangrijk.

Wilt u geen rendement missen en onze rapporten tijdig ontvangen? Vraag geheel vrijblijvend onze brochure aan. >>>KLIK HIER<<<

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.