Landbouwcrisis is zeer duister voorteken voor de mensheid

Nederland, de meest efficiënte natie ter wereld voor het produceren van voedsel, wordt opgeofferd voor het halen van de CO2-doelen. Het sterftecijfer zal stijgen en de burgerlijke onrust exploderen, terwijl de mensen honger lijden. Zoals ze zeggen – zelfs een eerlijke man wordt een dief als hij uitgehongerd is. Dat stelt de bekende strateeg en voorspeller Martin A. Armstrong.

De Nederlandse regering is van plan om maar liefst 3.000 boerderijen in het land uit te kopen en te sluiten, wat een groot protest veroorzaakte waarbij telers zich verzetten tegen de poging van hun krankzinnige leiders om de stikstofuitstoot van het land nu met 50% te verminderen volgens de EU deadline van 2030. Dit alles in het licht van een totaal gebrek aan ENIG wetenschappelijk bewijs dat dit ooit het klimaat heeft veranderd dat historisch altijd is veranderd.

Niemand zal ingaan op hoe alle zogenaamde wetenschappers zwoeren dat we in de jaren zeventig een ijstijd tegemoet gingen. Toen draaide Al Gore het in zijn eentje om en zei nee – het is de opwarming van de aarde. Om het hoofd te bieden aan periodes van koud weer, noemden ze het klimaatverandering, dus als het warm of koud was, zouden ze NOOIT ongelijk hebben.

De Nederlandse politici hebben nu gezegd dat ze van plan zijn ongeveer 25 miljard dollar uit te trekken om boeren uit te kopen die hen van hun boerderijen en levensonderhoud beroven. Ze willen nu tussen de 2.000 en 3.000 Nederlandse boerderijen kopen en hun eigendomsrechten ontnemen.

Waar de Grote Depressie echt “groots” werd gemaakt omdat er ook een milieucrisis was die bekend staat als de Dust Bowl. De landbouw was destijds goed voor 40% van de civiele beroepsbevolking. Hierdoor steeg de werkloosheid tot 25%. Deze keer hebben we politici die opzettelijk een grote voedselcrisis proberen te creëren, allemaal in naam van klimaatverandering.

Het kostte de Dow Jones Industrials 26 jaar om de high van 1929 opnieuw te testen. De Grote Depressie zette de civiele beroepsbevolking op zijn kop. Er was de Tweede Wereldoorlog voor nodig om werkgelegenheid te creëren en de wereldbevolking terug te dringen, zodat alles weer vanaf nul kon beginnen. Ironisch genoeg was er de verbrandingsmotor nodig om de arbeid in de landbouw te vervangen, alleen maar om massale hongersnood te voorkomen.

Het plan om de stikstofuitstoot tegen 2030 te halveren, in overeenstemming met de natuurbeschermingsregels van de Europese Unie, lijkt veel ingrijpender. Om dat doel te halen, schat de regering dat 11.200 boerderijen zullen moeten sluiten en dat 17.600 andere hun veestapel aanzienlijk zullen moeten verminderen.

Wat we moeten begrijpen, is dat Nederland net als in de jaren tachtig diep bezorgd was dat het zijn 17 miljoen mensen niet zou kunnen voeden. Ze waren op een missie om twee keer zoveel voedsel te produceren met half zoveel middelen in een land dat net iets groter is dan de staat Maryland.

Het Nederlandse beleid om de voedselproductie uit te breiden werd verwezenlijkt en ze werden na de Verenigde Staten de op een na grootste exporteur van landbouwproducten ter wereld. Daarom is deze plotselinge aanval op de landbouw meer dan alleen een U-bocht . Aangezien Nederland als grote voedselproducent een van de grootste exporteurs van landbouw- en voedseltechnologie is, dreigt dit voedseltekorten zich als een besmetting te verspreiden.

Nederland produceert jaarlijks 4 miljoen koeien, 13 miljoen varkens en 104 miljoen kippen en is Europa’s grootste vleesexporteur. De EU is erop uit om de economie van Nederland op zijn kop te zetten voor deze fictieve klimaatveranderingstheorie. Nederland levert ook groenten aan een groot deel van West-Europa. Ze hebben bijna 24.000 hectare – bijna twee keer de grootte van Manhattan – aan gewassen die groeien in kassen die minder kunstmest en water nodig hebben. Nederlandse boerderijen gebruiken slechts een halve liter water om ongeveer een pond tomaten te telen, terwijl het wereldwijde gemiddelde meer dan 28 liter is.

Geschreven door Martin A. Armstrong

1 gedachte over “Landbouwcrisis is zeer duister voorteken voor de mensheid”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.